Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 01 Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01 Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 02 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 04 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 02
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
BONES PRÀCTIQUES PER AL CONTROL DE LES MALALTIES DEL TABAC
El Govern d'Andorra, amb la col·laboració de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra i l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària, ha editat un pràctic fullet en relació a les bones pràctiques a seguir per al control de malalties en el cultiu del tabac.

La protecció integrada dels cultius implica un sistema de producció que treballa per millorar la sanitat dels mateixos i, per tant, per obtenir un nivell alt de qualitat de la producció, tot respectant el medi ambient i la seva biodiversitat alhora que minimitzant els possibles riscos per a la salut de les persones.

Aquest enfocament global, permet afrontar la lluita contra les malalties i les plagues d'una forma àmplia, fent ús de diferents mitjans culturals, biològics i mecànics d'una forma prioritària a qualsevol intervenció amb productes químics (fitosanitaris).

El fullet editat pel Govern en col·laboració amb l'APRA i l'IRTA és, en aquest sentit, una eficaç i pràctica font d'informació per poder lluitar contra les principals malalties que ataquen el cultiu del tabac des d'aquesta òptica. En ell trobareu les bones pràctiques de cultiu (rotacions, esmenes, fertilització, reg...) que us poden ajudar a evitar les malalties més comunes i nocives pel tabac

Podeu accedir-hi clicant sobre els següents links:


Bones pràctiques per al control de malalties en el cultiu del tabac

Bones pràctiques per al control de malalties en el cultiu del tabac VER EXT



contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP