Tabac 04 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 01 Vaques 01 Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 03 JULIO RIVAS
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Política de privadesa

DADES PERSONALS

Privacitat

En aquest lloc web no es recull cap dada personal sense el consentiment del client, ni se cedeixen a tercers. Les dades que se sol•liciten són les estrictament necessàries i imprescindibles per a poder proporcionar una resposta o una prestació de servei al client i no s'utilitzaran per a cap altra finalitat.

Drets dels usuaris

En qualsevol moment els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, oposició, correcció i supressió de les seves dades de caràcter personal segons la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre.

Aquests drets els pot exercir l’usuari davant del responsable del tractament de les dades, mitjançant una sol•licitud per carta o correu electrònic al domicili social de l’Associació de Pagesos i ramaders del Principat d’Andorra, carrer Dr. Vilanova núm. 9, edifici Thaïs, 4t D, Andorra la Vella.

Legislació

La privacitat de tota la informació facilitada pels clients, està regulada per la Llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre, i pels reglaments que la desenvolupen.

ENLLAÇOS

Aquesta política de privacitat és aplicable únicament i exclusivament a les dades recollides en aquest lloc web, i no a les dades recollides en altres llocs web que eventualment es puguin consultar a través dels enllaços mostrats en aquest Portal.

| |

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP