PAM 02 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 02 Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 01 Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 01 Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 03 JULIO RIVAS
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
6a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA

Un cop a l'any Andorra celebra una trobada apícola. La finalitat és compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics del món de les abelles des d’un vessant actual i pràctic. A aquesta festa de la mel, tothom hi està convidat!L'activitat apícola és mereixedora d'una atenció molt especial pel fet d'aglutinar els interessos econòmics de la seva explotació amb els nutritius inherents a la gran qualitat dels seus productes amb els mediambientals relacionats amb la important funció ecològica que desenvolupen les abelles. És per això que la Trobada d'apicultors no va dirigida únicament i exclusiva a aquest col•lectiu, sinó a tots els amants de la natura i al públic en general.

Per a aquesta sisena edició tenim el plaer de comptar amb la presència dels directors de dos importants museus espanyols: de l'Ecomuseo Municipal de las Apiculturas del Mundo d'Azuqueca de Henares i del Museo Valenciano de la Miel. Amb ells coneixerem la història compartida entre les abelles i els homes, i ens aproparem a la seva experiència com a espais d'exposició i divulgació.

Per finalitzar la jornada, celebrarem el 3r Concurs de mels d'Andorra, en el que les millors mels del país competeixen per aconseguir el seu merescut reconeixement. Us animem a partipar-hi!

Per consultar el fullet promocional, cliqueu aquí.
Per consultar les bases del concurs, cliqueu aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP