Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 02 MARISA LUNA Vaques 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Vaques 02 Tabac 01 Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 02 PAM 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
6a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA

Un cop a l'any Andorra celebra una trobada apícola. La finalitat és compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics del món de les abelles des d’un vessant actual i pràctic. A aquesta festa de la mel, tothom hi està convidat!L'activitat apícola és mereixedora d'una atenció molt especial pel fet d'aglutinar els interessos econòmics de la seva explotació amb els nutritius inherents a la gran qualitat dels seus productes amb els mediambientals relacionats amb la important funció ecològica que desenvolupen les abelles. És per això que la Trobada d'apicultors no va dirigida únicament i exclusiva a aquest col•lectiu, sinó a tots els amants de la natura i al públic en general.

Per a aquesta sisena edició tenim el plaer de comptar amb la presència dels directors de dos importants museus espanyols: de l'Ecomuseo Municipal de las Apiculturas del Mundo d'Azuqueca de Henares i del Museo Valenciano de la Miel. Amb ells coneixerem la història compartida entre les abelles i els homes, i ens aproparem a la seva experiència com a espais d'exposició i divulgació.

Per finalitzar la jornada, celebrarem el 3r Concurs de mels d'Andorra, en el que les millors mels del país competeixen per aconseguir el seu merescut reconeixement. Us animem a partipar-hi!

Per consultar el fullet promocional, cliqueu aquí.
Per consultar les bases del concurs, cliqueu aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP