Tabac 02 Tabac 01 Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 01 Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 01 PABLO TAPIA Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 02 PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Promocions
CELLER CASA AUVINYÀ
23-12-2014

El Celler de Casa Auvinyà està situat al poble d’Auvinyà a Sant Julià de Lòria, al sud de les Valls d’Andorra. Els nostres ceps es troben en feixes i escarpades costes amb pendents del 40% al 60%, orientades a ponent a una altitud de 1.200 m.


El Celler de Casa Auvinyà està situat al poble d’Auvinyà a Sant Julià de Lòria, al sud de les Valls d’Andorra. Els nostres ceps es troben en feixes i escarpades costes amb pendents del 40% al 60%, orientades a ponent a una altitud de 1.200 m.

La seva trajectòria dins la viticultura va començar a l’any 2005 amb el desenvolupament d’un pla de recerca sobre el cultiu de la vinya i l’elaboració de vi de qualitat a Andorra que vam realitzar durant cinc anys.

La filosofia del celler, és clara i contundent, “que la natura s'expressi en forma de vi ”, consisteix en la selecció de les varietats de raïm amb l’adequada capacitat de maduració per la seva vinificació i el propòsit de crear vins amb personalitat pròpia que expressin el “terroir” on viuen, l’ecosistema de muntanya d’aquestes Valls. Per assolir aquest objectiu treballem i acompanyem la vinya i el most amb molt respecte, sense manipular-los en cap de les diferents etapes de transformació i producció.

Avui, tenim uns 5.000 ceps plantats, entre varietats blanques i negres, amb una producció de 3000 botelles. Els nostres vins son:

Vi negre Evolució Pinot 100%
Vi negre Evolució Syrah 100%
Vi blanc Imagine , blanc de neu Viognier 50%, Pinot Gris 40% i Albariño 10%

ENOTURÍSME - “Sorprén els sentits”


Tenim tres propostes d’ENOTURISME: visita a les vinyes i al celler amb tastos que fem, sota reserva, de dilluns a diumenge.

Grups màxim 10 persones
Visita guiada per les persones l’equip del celler
Durada aproximada 2.30h

Reserva prèvia al e-mail casaauvinya@casaauvinya.com o al telèfon +376 863066 (horari atenció telefònica de dll a ds de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 20:00 h)
Idiomes: català, castellà, francès i anglès

TAST DE NEU

Preu 15€, IGI inclòs, per persona
Visita a les vinyes i al celler amb degustació del vi blanc IMAGINE

TAST INSPIRACIÓ

Preu 25€, IGI inclòs, per persona
Visita a les vinyes i al celler amb degustació de dos vins, blanc i negre. Taula de formatges i ibèrics.

TAST EXPRESSIÓ

Preu 38€, IGI inclòs, per persona
Visita a les vinyes i al celler amb degustació dels tres vins. Taula selecció de formatges i ibèrics. Dolços gourmets.

PRODUCTES - A l'hivern 2014 estem comercialitzant 3 productes

Vi blanc: Imagine 2013, blanc de neu.

10% Albariño, 50% Viognier, 40% Pinot gris.
Altitut de las vinyes: 1.200 metros.
Orietació: Sur.
Terreny: Pissarra.
Clima de muntanya amb influència mediterrània. Primavera i estiu humit i tardor temperada i seca.
Data de verema 7 nov 2013 Selecció rigurosa del millor raïm de la “Feixa de la Noguera”, la “Costa de la Solanella” i de la “Costa del Blanc”. Verema manual en caixes de 10 kg.
Graduació alcohòlica: 12,5% vol.
Producció numerada: 1.175 botelles bordeleses de 75cl
Temperatura de consum recomanada al voltant dels 8ºC.
Blanc tranquil, de color groc llimona i reflexos verdosos. Gran intensitat aromàtica, amb predomini de la fruita tropical -fruita de la passió-, notes d’aranja i rerefons de flor groga i herba tallada. Fresc i vivaç, amb una deliciosa acidesa mineral, dens, expressiu i persistent. Per prendre sol o amb aperitius salats, marisc i peixos no massa marinats, formatges cremosos i primers plats en general.

Vi negre: EVOLUCIÓ Syrah 2012

100% Syrah*
Altitud de las vinyes: 1.200 metros.
Orientació: Sud.
Terreny: Pissarra.
Clima de muntanya amb influència mediterrània. Primavera i estiu humit i tardor temperada i seca.
Data de verema: 10 oct. Selecció rigorosa del millor raïm de la “Feixa de la Morera” i la “Costa de la Solanella”.  Verema manual en caixes de 10 kg.
Criança de 12 mesos en bota de roure francès, gra fí i torrat mig i 10 mesos en botella.
Graduació alcohòlica: 13% vol.
Producció numerada: 690 botelles bordeleses de 75cl.
Temperatura de consum recomanada al voltant dels 16º.
Negre de color vermell intens amb tonalitats violàcies, fosques, gairebé blavoses. En nas és complex i canviant, amb l’oxigenació va oferint un ric ventall des de la pruna madura fins a les espècies. Sensació mineral i pas amable i sedós però amb estructura i fermesa. Bon acompanyant dels plats tradicionals de muntanya i carns vermelles.

*Medalla de plata EVOLUCIÓ Syrah 2011en el Concurs Internacional Bacchus 2014 celebrat a Madrid. Organitzat per UEC.


Vi negre: EVOLUCIÓ Pinot Noir 2013

100% Pinot noir*
Altitud de las vinyes: 1.200 metros.
Orientació: Sud.
Terreny: Pissarra.
Clima de muntanya amb influència mediterrània .Primavera i estiu humit i tardor temperada i seca.
Data de verema31 oct.  Selecció rigorosa del millor raïm de la “Feixa de la Morera” i la “Costa del Pinot”. Verema manual en caixes de 10 kg.
Criança de 9 mesos en bota de roure francès, gra fí i torrat mig i 3 mesos en botella.
Graduació alcohòlica: 13,5% vol.
Producció numerada: 813 botelles bordeleses de 75cl. 
Temperatura de consum recomanada al voltant dels 14ºC
Negre de color vermell pàl•lid amb reflexos granats. Aromes intensos i delicats de fruita vermella i violeta. L’entrada és fresca, el pas de boca dens i ple però alhora lliscant i de textura sedosa, delicada. Perfecte amb peixos de certa textura i greix, com la tonyina i el salmó, i amb carn blanca, conill, ànec, vedella…

*Menció EVOLUCIÓ Pinot Noir 2011 i 2012 en el Concurs Internacional “Mondial des Pinots” celebrat a Suïssa els anys 2013 i 2014 VINEA.


El celler és una empresa familiar formada per l’equip tècnic:
L’Esteve Tor Armengol -enginyer de monts, la Cristina Tor Armengol
-historiadora i comerciant, l’Elena Clemente Peropadre -enginyera
agrònom i el Martí Magrinyà Poblet -enòleg.

“ Mantenir sempre la il·lusió per continuar Imaginant i Evolucionant ” és l’esperit del nostre projecte. 

CELLER CASA BEAL
04-07-2014

L’any 2006 sortia al mercat el primer vi d’Andorra del segle XXI: CIM DE CEL de la mà de Casa Beal. Aquest vi ha estat premiat el 2014 amb la máxima distinció, un GREAT GOLD en el concurs INTERNATIONAL WINE GUIDE.


Casa Beal és el nom del celler de la família Visa-Tor que representa el renaixement de la producció de vins al Principat d’Andorra després de més d’un segle d’interrupció.

Al llarg d’aquests anys CASA BEAL ha portat el nom d’Andorra arreu del món, amb el seu vi de la varietat Gewürztraminer.

Casa Beal sempre ha portat en el seu ADN l’estudi i l’execució de nous projectes, primer va ser la plantació de les primeres vinyes del país per l'any 1998 i, després de moltes proves, a finals de juny del 2004 es van plantar els ceps definitius que es convertirien en el que avui és CIM DE CEL. Però aquest neguit va seguir i així el 2008 es feia la primera plantació de tòfona negra, de la qual durant el 2014 s’han començat a veure els resultats.

Paral•lelament vàrem començar a realitzar visites a les nostres vinyes i Celler, amb la qual cosa vam introduir un nou producte turístic al País on els visitants, com ens diuen, coneixen “un altra Andorra”.

Ara com ara seguim immersos en nous projectes innovadors, que estem segurs que us seguiran sorprenent, per, des de la nostra humil posició, ajudar al país amb el desenvolupament de nous productes i serveis per diversificar l’oferta actual.

Podeu obtenir més informació i sol•licitar visitar la nostra bodega entrant a la nostra web www.casabeal.com o mitjançant el telèfon + 376 841 799.


IGP CARN D'ANDORRA
26-11-2013

La producció tradicional de carn de boví a Andorra, portada a terme per la majoria de les explotacions ramaderes del país a través de la societat Ramaders d’Andorra SA, ha estat registrada amb el segell de l’Identificació Geogràfica Protegida (IGP). Aquest segell suposa un important reconeixement per a la carn provinent dels vedells que neixen, es crien i es sacrifiquen al país sota les normes específiques del segell de control i garantia Carn de Qualitat Controlada d’Andorra.


El 10 d’octubre la Unió Europea va reconèixer, mitjançant la publicació al seu butlletí oficial, la inscripció, el dia 2 del mateix mes, de la denominació Carn d’Andorra al Registre de Denominacions d’Origen Protegides i d’Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP). La sol•licitud de registre s’havia començat a tramitar per part del Govern d’Andorra en nom de la societat Ramaders d’Andorra SA a la primavera del 2011 i la seva consecució suposa una garantia pel consumidor del gran valor d’aquesta carn, molt tendra al tall i saborosa al tast, gràcies a la certificació del seu origen i del compliment d’una sèrie de protocols de producció recollits en un plec de bases i controlats per l’empresa certificadora externa (LDG-CER).

La carn d’Andorra qualificada amb el segell oficial de control i garantia Carn de qualitat controlada d’Andorra i ara amb el de l’Identificació Geogràfica Protegida (IGP) prové d’animals nascuts al Principat de la raça rústica Bruna d’Andorra o de l’encreuament de les mares d’aquesta raça amb mascles de les races xarolesa, gascona o llemosina. Els vedells són criats per la mare un mínim de 4 mesos i passen després amb ella a les pastures locals durant uns 90 dies coincidint amb el període estival. L’arribada de la neu a les muntanyes obliga a l’estabulació dels animals durant els mesos d’hivern on són engreixats amb una alimentació a base d’una barreja de cereals i lleguminoses, fenc i palla en un espai on disposen d’un mínim de 3 m2 per animal i en grups de màxim 20 caps.

El sacrifici té lloc a partir dels 8 mesos de vida, també al Principat, i els animals són transportats a l’escorxador des de la pròpia explotació a través de distàncies de com a màxim 25 km, de forma que es minimitza l’estrès que pateixen i es garanteix la qualitat màxima del producte.

CELLER BORDA SABATÉ
31-10-2012
Celler Borda Sabaté, visites concertades al nostre celler i àpats al restaurant privat Le Domaine, ideal per esdeveniments familiars, d’empresa i grups reduïts.

Per a més informació truqueu-nos al 814900 .
www.bordasabate.com

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP