Vaques 02 Vaques 01 Tabac 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 03 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 01 Trumfes 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 04 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Apicultura 01 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
5è CONCURS NACIONAL DE PRATS FLORITS
25-05-2018

El 5è Concurs Nacional de Prats Florits és un certamen concebut per posar en valor i premiar les parcel•les de dall i pastura que mostren un major equilibri agroecològic, és a dir, una bona relació entre la gestió agrària portada a terme i l'entorn en què es desenvolupa. Aquest any tindrà lloc el dijous 14 de juny

[+Llegir més]
CANVI CLIMÀTIC: UNA NOVA OPORTUNITAT PER A L'AGRICULTURA?
17-05-2018

El Govern d'Andorra celebrarà el 29 de maig una jornada orientada a reflexionar sobre l'adaptació del sector agrícola i ramader al canvi climàtic i les oportunitats que pot representar.

[+Llegir més]
TERRENYS COMUNALS PER A L'ACTIVITAT APÍCOLA
05-03-2018
El Comú d'Ordino posa en marxa l'adjudicació temporal de terrenys comunals de quatre zones de la parròquia als apicultors.
[+Llegir més]
EL CURS D'APICULTURA CELEBRA EL DESÈ ANIVERSARI
13-02-2018

El Curs d'apicultura ha arribat a la seva desena edició! Una fita que ha estat possible gràcies a l'interès dels nombrosos participants en el món de les abelles i els seus valuosos productes. El descobriment d'aquesta afició ha portat alguns d'ells a establir-se com a nous apicultors, un fet del que es beneficia, en primer terme, la biodiversitat del país.

[+Llegir més]
5ª TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA
08-11-2017
Els apicultors i els aficionats al món de les abelles, així com totes les persones interessades en la natura i els aliments i remeis naturals, estan convidats a la 5a Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra. Durant la jornada també tindrà lloc un Concurs de mels d'Andorra, del qual se celebrarà la segona edició. Un esdeveniment per posar en valor les abelles, tots els productes que ens ofereixen i el seu gran paper als ecosistemes naturals.
[+Llegir més]
FIRA CONCURS D'ANDORRA LA VELLA
23-10-2017
La Fira Concurs d'Andorra la Vella és un esdeveniment que pretén acostar, any rere any, la ramaderia als ciutadans, a banda de posar en valor els millors exemplars de bestiar amb la finalitat de promoure les bones pràctiques ramaderes.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP