Trumfes 03 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 02 MARISA LUNA Tabac 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Tabac 01 Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 02 Vaques 03 JORDI ALCOBE Vaques 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
EL MÓN DE LES ABELLES A L'ESPAI CALDES
10-06-2024
L'exposició Des-Connectats, de l'artista Àngel Calvente, enmarcarà el dijous 20 de juny una taula rodona oberta al públic per tractar El món de les abelles a Andorra: coneixements i reptes, a càrrec d'Andorra Recerca i Innovació i l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra.
[+Llegir més]
SESSIÓ ON-LINE SOBRE LA LLUITA CONTRA LA VESPA ASIÀTICA
05-06-2024
Protegir les abelles del nou depredador que s'ha instaurat a Andorra és un repte que preocupa tots els apicultors. El Dr. Josep Maria Bas Lay, de la Universitat de Girona, compartirà els seus coneixements i experiència amb els apicultors andorrans en una sessió on-line organitzada pel Departament de Medi Ambient.
[+Llegir més]
COMPENSACIÓ DELS DANYS PRODUÏTS PER LA FAUNA EXTINGIDA O EN PERILL D'EXTINCIÓ
03-06-2024
Al 2022 es van iniciar els primers albiraments d'ossos al territori andorrà. Els llops encara no hi han arribat, però no es creu que triguin molt de temps a fer-ho. Aquest nou context és el que ha conduït a la necessitat d'establir un sistema d'indemnitzacions per als ramaders que fan de la muntanya el seu espai de treball. És important protegir els seus interessos; i mantenir la seva motivació.
[+Llegir més]
8a TROBADA D'APICULTORS D'ANDORRA
11-03-2024
Enmig de la tan esperada nevada, el dissabte 9 de març l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra va celebrar la vuitena edició de la Trobada d'apicultors a Andorra al Teatre de les Fontetes de la Massana. La jornada va comptar amb l'assistència del ministre d'Agricultura i el cònsol menor de la parròquia amfitriona.
[+Llegir més]
11è CURS D'APICULTURA
24-04-2023
L'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra reprèn les formacions relacionades amb el món apícola després de l'aturada imposada per la pandèmia del Covid 19. Durant els mesos de maig i juny tindrà lloc l'11è Curs d'apicultura, organitzat per l'entitat amb la col•laboració d'Andorra Recerca i Innovació (ARI), que es desenvoluparà en nou sessions presencials i s'iniciarà el 13 de maig
[+Llegir més]
LES PASTURES SUPRA-FORESTALS D'ANDORRA OPTEN AL SEGELL SIPAM
27-05-2022
Els treballs que el Govern d'Andorra va aprovar al desembre del 2020 per poder presentar la candidatura d’Andorra al programa SIPAM (Sistemes importants del patrimoni agrícola Mundial) de la FAO han arribat a la seva finalització. 
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP