Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 01 Vaques 02 Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 01 PAM 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 02 Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
51 EDICIÓ DE VINITALY AMB LA PRESENCIA DELS VINS D’ANDORRA
12-04-2017

La Fira Vinitaly, considerada la segona més gran del món amb més de 4.000 expositors i 130.000 visitants provinents de 140 països, ha obert les seves portes del 9 al 12 d'abril a Verona (Itàlia). Trobant-se orientada únicament a visitants professionals, és un dels millors aparadors internacionals per al món del vi, on a banda dels diferents espais d’exposició, també s’organitzen tallers i degustacions.

[+Llegir més]
9è CURS D'APICULTURA
21-03-2017

El tradicional Curs bàsic d'apicultura ha augmentat el seu temari i ha esdevingut una formació encara més completa gràcies a la col•laboració del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra. La novena edició recull aquests canvis i amplia l'important tema de la comercialització.

[+Llegir més]
4a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA
14-11-2016

Les Trobades d’apicultors al Principat d’Andorra tenen com a finalitat compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics del món de les abelles des d’un vessant actual i pràctic. La quarta jornada d'aquest esdeveniment tindrà un caire molt més festiu: juntament amb un tast de mels monoflorals, tindrà lloc el 1r Concurs de mels d'Andorra.

[+Llegir més]
L'AGRICULTURA I L'ACORD D'ASSOCIACIÓ
08-11-2016

L'APRA, col•lectiu que agrupa la pràctica totalitat dels pagesos i dels ramaders del país, fa pública la seva postura en relació a un possible acord d'associació amb la Unió Europea i les conseqüències que podria tenir pel sector.

[+Llegir més]
GUANYADORS DEL 3r CONCURS DE PRATS FLORITS
27-06-2016
El Prat del Rector d'Arans esdevé el guanyador de 3r Concurs Nacional de prats florits.

El Concurs de prats florits és un certamen mitjançant el qual es recompensen els prats de dall o els peixeders que presenten el millor equilibri entre la qualitat agronòmica de l'aliment produït i la qualitat ecològica de l'espai que ocupen. Així, les bones pràctiques agràries, a més de garantir el millor aliment pel bestiar, repercuteixen favorablement sobre el paisatge i la diversitat de la flora i la fauna.
[+Llegir més]
CROIX DE CHEVALIER DANS L'ORDRE DU MÉRIT AGRICOLE PEL PRESIDENT DE L'APRA
27-06-2016
El 23 de juny, el president de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra va rebre la croix de Chevalier dans l'ordre du Mérite agricole de la ma de l'ambaixadora francesa. Aquesta distinció és un reconeixement al treball que l'entitat realitza des dels seus inicis en benefici del sector agrícola i ramader andorrà.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP