Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 02 PABLO TAPIA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 02 Tabac 01 PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Ramaderia

La ramaderia andorrana es centra fonamentalment en la producció càrnia bovina i, en segon terme, equina mitjançant un sistema d’explotació extensiu propi de les zones de muntanya.



Aquest es basa en l’aprofitament dels rics i variats pastos dels estrats mitjos i alts muntanyencs durant l’estiu i les èpoques més dolces combinat amb un règim d’estabulació durant la temporada més freda.

Els esforços de l’Associació de Pagesos i Ramaders es centren en la millora del maneig i la higiene del bestiar de renda, així com en la millora de la qualitat dels productes produïts.

Pel que fa a l’apicultura, aquesta havia estat, tradicionalment, un complement de l’activitat agrària i, en el passat, es trobava representada a la gran majoria de les explotacions del Principat. Tanmateix, el temps va fer que es convertís en una activitat molt secundària d’escassa presència i explotada amb caràcter familiar. Per posar en valor l’excel•lència dels seus productes, a banda del seu efecte beneficiós sobre l’agricultura i el manteniment de la biodiversitat vegetal, l’Associació de Pagesos i Ramaders porta uns anys treballant en la recuperació i promoció d’aquest sector en un context ple de reptes i oportunitats.



contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP