Vaques 01 Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 02 Vaques 02 PAM 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 03 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
ESTATUTS

El 20 de desembre de 2012, els socis de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra van aprovar, durant l'Assemblea General Extraordinària que es va celebrar, la modificació dels estatuts de l'entitat.Aquesta modificació va tenir per objecte ajustar el redactat a la dinàmica real de l'Associació, així com facilitar la participació dels diferents actors de l'agricultura i la ramaderia andorranes en l'entitat per cohesionar encara més el sector agrari.

Els canvis realitzats van afectar, bàsicament, als següents aspectes:
 

  1. La redefinició de la condició d'associat, que abans estava circumscrita únicament als titulars de les explotacions agràries i que es va obrir a la resta de persones que puguin estar adscrites a aquestes empreses agràries.
  2. L'eliminació de qualsevol reminiscència a les diferents categories d'associats i els seus drets que van ser definides a la primera edició dels Estatuts i que, malgrat ser anul•lades durant la seva primera revisió, van romandre al text normatiu.

Els nostres associats poden consultar la darrera versió dels estatuts de l'APRA en aquest mateix apartat entrant com a usuari registrat a la pestanya "Espai client" de la nostra web.


 contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP