Cabrits 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 01 Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Vaques 02 Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 02
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
CELLER CASA AUVINYÀ
23-12-2014

El Celler de Casa Auvinyà està situat al poble d’Auvinyà a Sant Julià de Lòria, al sud de les Valls d’Andorra. Els nostres ceps es troben en feixes i escarpades costes amb pendents del 40% al 60%, orientades a ponent a una altitud de 1.200 m.



El Celler de Casa Auvinyà està situat al poble d’Auvinyà a Sant Julià de Lòria, al sud de les Valls d’Andorra. Els nostres ceps es troben en feixes i escarpades costes amb pendents del 40% al 60%, orientades a ponent a una altitud de 1.200 m.

La seva trajectòria dins la viticultura va començar a l’any 2005 amb el desenvolupament d’un pla de recerca sobre el cultiu de la vinya i l’elaboració de vi de qualitat a Andorra que vam realitzar durant cinc anys.

La filosofia del celler, és clara i contundent, “que la natura s'expressi en forma de vi ”, consisteix en la selecció de les varietats de raïm amb l’adequada capacitat de maduració per la seva vinificació i el propòsit de crear vins amb personalitat pròpia que expressin el “terroir” on viuen, l’ecosistema de muntanya d’aquestes Valls. Per assolir aquest objectiu treballem i acompanyem la vinya i el most amb molt respecte, sense manipular-los en cap de les diferents etapes de transformació i producció.

Avui, tenim uns 5.000 ceps plantats, entre varietats blanques i negres, amb una producció de 3000 botelles. Els nostres vins son:

Vi negre Evolució Pinot 100%
Vi negre Evolució Syrah 100%
Vi blanc Imagine , blanc de neu Viognier 50%, Pinot Gris 40% i Albariño 10%

ENOTURÍSME - “Sorprén els sentits”


Tenim tres propostes d’ENOTURISME: visita a les vinyes i al celler amb tastos que fem, sota reserva, de dilluns a diumenge.

Grups màxim 10 persones
Visita guiada per les persones l’equip del celler
Durada aproximada 2.30h

Reserva prèvia al e-mail casaauvinya@casaauvinya.com o al telèfon +376 863066 (horari atenció telefònica de dll a ds de 9:30 a 13:30 h i de 16:00 a 20:00 h)
Idiomes: català, castellà, francès i anglès

TAST DE NEU

Preu 15€, IGI inclòs, per persona
Visita a les vinyes i al celler amb degustació del vi blanc IMAGINE

TAST INSPIRACIÓ

Preu 25€, IGI inclòs, per persona
Visita a les vinyes i al celler amb degustació de dos vins, blanc i negre. Taula de formatges i ibèrics.

TAST EXPRESSIÓ

Preu 38€, IGI inclòs, per persona
Visita a les vinyes i al celler amb degustació dels tres vins. Taula selecció de formatges i ibèrics. Dolços gourmets.

PRODUCTES - A l'hivern 2014 estem comercialitzant 3 productes

Vi blanc: Imagine 2013, blanc de neu.

10% Albariño, 50% Viognier, 40% Pinot gris.
Altitut de las vinyes: 1.200 metros.
Orietació: Sur.
Terreny: Pissarra.
Clima de muntanya amb influència mediterrània. Primavera i estiu humit i tardor temperada i seca.
Data de verema 7 nov 2013 Selecció rigurosa del millor raïm de la “Feixa de la Noguera”, la “Costa de la Solanella” i de la “Costa del Blanc”. Verema manual en caixes de 10 kg.
Graduació alcohòlica: 12,5% vol.
Producció numerada: 1.175 botelles bordeleses de 75cl
Temperatura de consum recomanada al voltant dels 8ºC.
Blanc tranquil, de color groc llimona i reflexos verdosos. Gran intensitat aromàtica, amb predomini de la fruita tropical -fruita de la passió-, notes d’aranja i rerefons de flor groga i herba tallada. Fresc i vivaç, amb una deliciosa acidesa mineral, dens, expressiu i persistent. Per prendre sol o amb aperitius salats, marisc i peixos no massa marinats, formatges cremosos i primers plats en general.

Vi negre: EVOLUCIÓ Syrah 2012

100% Syrah*
Altitud de las vinyes: 1.200 metros.
Orientació: Sud.
Terreny: Pissarra.
Clima de muntanya amb influència mediterrània. Primavera i estiu humit i tardor temperada i seca.
Data de verema: 10 oct. Selecció rigorosa del millor raïm de la “Feixa de la Morera” i la “Costa de la Solanella”.  Verema manual en caixes de 10 kg.
Criança de 12 mesos en bota de roure francès, gra fí i torrat mig i 10 mesos en botella.
Graduació alcohòlica: 13% vol.
Producció numerada: 690 botelles bordeleses de 75cl.
Temperatura de consum recomanada al voltant dels 16º.
Negre de color vermell intens amb tonalitats violàcies, fosques, gairebé blavoses. En nas és complex i canviant, amb l’oxigenació va oferint un ric ventall des de la pruna madura fins a les espècies. Sensació mineral i pas amable i sedós però amb estructura i fermesa. Bon acompanyant dels plats tradicionals de muntanya i carns vermelles.

*Medalla de plata EVOLUCIÓ Syrah 2011en el Concurs Internacional Bacchus 2014 celebrat a Madrid. Organitzat per UEC.


Vi negre: EVOLUCIÓ Pinot Noir 2013

100% Pinot noir*
Altitud de las vinyes: 1.200 metros.
Orientació: Sud.
Terreny: Pissarra.
Clima de muntanya amb influència mediterrània .Primavera i estiu humit i tardor temperada i seca.
Data de verema31 oct.  Selecció rigorosa del millor raïm de la “Feixa de la Morera” i la “Costa del Pinot”. Verema manual en caixes de 10 kg.
Criança de 9 mesos en bota de roure francès, gra fí i torrat mig i 3 mesos en botella.
Graduació alcohòlica: 13,5% vol.
Producció numerada: 813 botelles bordeleses de 75cl. 
Temperatura de consum recomanada al voltant dels 14ºC
Negre de color vermell pàl•lid amb reflexos granats. Aromes intensos i delicats de fruita vermella i violeta. L’entrada és fresca, el pas de boca dens i ple però alhora lliscant i de textura sedosa, delicada. Perfecte amb peixos de certa textura i greix, com la tonyina i el salmó, i amb carn blanca, conill, ànec, vedella…

*Menció EVOLUCIÓ Pinot Noir 2011 i 2012 en el Concurs Internacional “Mondial des Pinots” celebrat a Suïssa els anys 2013 i 2014 VINEA.


El celler és una empresa familiar formada per l’equip tècnic:
L’Esteve Tor Armengol -enginyer de monts, la Cristina Tor Armengol
-historiadora i comerciant, l’Elena Clemente Peropadre -enginyera
agrònom i el Martí Magrinyà Poblet -enòleg.

“ Mantenir sempre la il·lusió per continuar Imaginant i Evolucionant ” és l’esperit del nostre projecte.



















 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP