Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 01 Apicultura 03 JULIO RIVAS Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 02 PAM 01 MARISA LUNA Tabac 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
FIRA CONCURS D'ANDORRA LA VELLA 2015

El Departament d'Agricultura, sota la presidència de la Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i amb la col•laboració de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra, organitza la Fira Concurs de bestiar boví, equí i oví que tindrà lloc el dimarts 27 d'octubre al recinte firal adjunt a l'antiga plaça de braus.




La trenta-setena Fira Concurs d'Andorra és per als ramaders del país una jornada festiva de retrobament per compartir el seu amor per la terra i retre homenatge a les seves tradicions i avantpassats. El proper 27 d'octubre es celebrarà amb la següent programació: 

De les 6 a les 9 hores: Arribada dels animals
A les 11 hores: Classificació
A les 13 hores: Repartiment de premis

Aquest any tornarà a ser el representant de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra en el jurat el Gerent de la Federació de la Raça Bruna dels Pirineus (FEBRUPI), el Sr. Martí Orriols, un gran expert en les característiques que ha de presentar aquesta raça.

Us hi esperem!




 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP