Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 01 PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 02 Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 01 Vaques 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
EL CONCURS DE PRATS FLORITS 2015 JA TÉ GUANYADOR

La Sra. Àurea Ponsa Vidales de Can Sona – Masia Les Pardines, explotació ubicada a la parròquia de Sant Julià de Lòria, ha estat guardonada amb el Primer Premi del Concurs de Prats Florits 2015. La parcel•la premiada participarà al Concurs pirinenc transfronterer de prats florits.



El Concurs de prats florits reconeix i posa en valor el treball de conservació del medi natural i la preservació del paisatge desenvolupat pels agricultors i els ramaders. La present edició, que va tenir lloc el 16 de juny, ha comptat amb la participació de tres prats que demostren que es pot potenciar el valor farratger i les funcions mediambientals dels prats i les pastures gestionant-los des de la perspectiva de l’agricultura tradicional.

El jurat, format per tècnics del Departament d'Agricultura, del Comú d'Ordino, de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra, del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra (CENMA) i del Parc Natural Regional del Pirineu de l'Ariège, va atorgar els següents premis:


Primer Premi del Concurs de Prats Florits 2015

Sra. Àurea Ponsa Vidales (Can Sona - Masia Les Pardines)
Parròquia de Sant Julià de Lòria

Segon Premi del Concurs de Prats Florits 2015
Premi Especial del Jurat pel seu valor cultural

Sr. Lluís Alcobé Magre
El Forn - Parròquia de Canillo

Tercer Premi del Concurs de Prats Florits 2015

Ramaderia del Valira SA
Cortals de Sispony - Parròquia de La Massana


L'Associació fa arribar la seva felicitació als premiats, tot constatant que arribar a aquests nivells d’excel•lència és la manera de contribuir a elevar la qualitat dels prats des del punt de vista de l'alimentació del bestiar, d'afavorir la integració de les explotacions agràries en els sistemes naturals i d'ajudar a fer conèixer les especificitats del territori andorrà més enllà de les nostres fronteres.

El lliurament de premis tindrà lloc a mitjans d'octubre a un lloc emblemàtic del país coincidint amb un acte promogut en commemoració de l'Any internacional dels sòls.

Per veure els guanyadors del Concurs nacional agrícola de prats florits 2015 i la síntesi de l'avaluació del jurat clicar aquí.












 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP