PAM 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01 Apicultura 01 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
AJUTS EN BENEFICI DE LES PRODUCCIONS ALIMENTÀRIES

El passat 11 de febrer, el Govern va aprovar la modificació del Reglament relatiu al Programa d'ajuts en benefici de les produccions agroalimentàries locals i de les produccions alimentàries artesanes.



Aquest programa permet als sol•licitants gaudir d'un acompanyament professional en matèries tant diverses com la comunicació i la imatge, la certificació de productes, l'assessorament comptable i tributari, els aspectes tècnics relacionats amb l'enginyeria agrònoma, l'elaboració de plans de negoci, la seguretat alimentària, etc. El programa no inclou, però, la producció dels diferents materials gràfics o el pagament de nòmines o minutes.

Tots aquells que hagin estat beneficiaris de la primera edició del programa, que va tenir lloc al 2014, poden tornar a participar-hi sabent que únicament es prendrà en consideració la seva sol•licitud si les demandes dels nous sol•licitants no superen la disponibilitat pressupostaria. El límit establert per un sol•licitant i lot s'ha fixat en 7500 euros.

Per adherir-s'hi a aquest programa d'ajuts únicament s'ha de presentar una sol•licitud genèrica (document A3T008) dirigida al Departament d'Agricultura a Tràmits, acompanyada d'una memòria que reculli els elements descrits en el reglament de regulació dels ajuts publicat al BOPA. El termini de presentació de les sol•licituds finalitza el 17 d'abril del 2015.

Per a qualsevol informació complementària es poden dirigir les consultes al telèfon 875 703.

El reglament publicat al BOPA en data 11 de febrer de 2015 es pot consultar a l'apartat de la web "Legislació general".



 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP