Tabac 01 Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 02 Vaques 02 PAM 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 03 JULIO RIVAS Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01 Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
2a TROBADA D’APICULTORS AL PRINCIPAT D’ANDORRA

Una nova trobada, organitzada per l’Associació de Pagesos i Ramaders amb la col•laboració de Banca Privada d’Andorra, aplegarà els apicultors i els aficionats a l'apicultura el dissabte 13 de desembre al Teatre de les Fontetes de la Massana. L’objecte d’aquesta trobada és compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics d’aquest món, el de les abelles, des d’un vessant actual i pràctic.



La 2a Trobada d’apicultors al Principat d'Andorra té com a finalitat compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics d’aquest món, el de les abelles, des d’un vessant actual i pràctic.

Les abelles tenen una importància cabdal en l’agricultura i en la conservació de la biodiversitat vegetal, i l’apicultura —com a tècnica d’aprofitament dels valuosos productes que generen— ajuda a mantenir i a fer proliferar les colònies i, per tant, esdevé estratègica per al Principat d’Andorra.

Reconèixer les abelles de les vespes i altres himenòpters és una habilitat bàsica que pot desmitificar la creença que són de natura agressiva. Anar un pas més enllà i valorar la seva tasca pol•linitzadora ens pot ajudar a entendre la necessitat de conviure amb elles d’una forma natural.

Per salvaguardar aquesta funció primordial per a l’engranatge general de la vida és imprescindible actualment conèixer els factors que semblen influir en la seva alarmant i progressiva desaparició amb una sola finalitat: invertir aquesta tendència. Les abelles donen sentit als apicultors, però són essencials per a l’ésser humà.

Totes les persones que vulguin assistir-hi, estan convidades el dissabte 13 de desembre a les10:00 h al Teatre de les Fontetes del Comú de la Massana.

Per consultar el tríptic, cliqueu aquí.




 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP