Tabac 02 PAM 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Turisme rural 01 DANIEL TORRES Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 01 Tabac 01 Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
JORNADA AGRICULTURA I PAISATGE

Commemorant l'any internacional de l'agricultura familiar, el dijous 13 de novembre el Departament de Medi Ambient organitza una jornada tècnica sobre l'agricultura i el paisatge.
 



La jornada tècnica que periòdicament organitza el Departament de Medi Ambient en el marc de l'Estratègia nacional del paisatge (objectiu 7 i activitat 7.5) tindrà aquest any, amb motiu de l'any internacional de l'agricultura familiar, l'agricultura i la seva relació amb el paisatge com a tema central.

L'agricultura i la ramaderia han modelat al llarg dels segles els paisatges europeus. Des de fa poc menys d'un segle, però, han deixat pas a altres tipus de paisatges igualment antropizants, però molt menys naturals. Aquest canvi ha permès evolucionar la percepció que es té de les activitats agràries, reconeixent, no únicament la seva funció com a productores d'aliments, sinó com a conservadores i revaloritzadores del paisatge.

Per a més informació i inscripcions entreu a la web de Medi Ambient: http://www.mediambient.ad



 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP