Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 01 Tabac 04 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 03 JOSEP CASAL PAM 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Vaques 01 Vaques 02 Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
UN NOU GUARDÓ PER A UN CELLER ANDORRÀ

El vi ESCOL’11 de Borda Sabaté ha estat guardonat amb la “COMMENDED MEDAL” al prestigiós concurs de vins INTERNATIONAL WINE CHALLENGE.



Aquest concurs britànic, fundat al 1969, és reconegut pel mercat internacional com una de les competicions més influents i de més reconeixement tècnic. També és un dels que més participació té, ja que en l’edició de 2013 es van batre rècords amb més de 10.000 vins presentats per més de 40 països.

La concebuda rigorositat dels tasts es garanteix per la participació d'experts de tot el món -molts dels quals són Master of wine- i el seu sistema esglaonat de jutges, basat en un panell de tast composat usualment per cinc persones. Cada panell té un president que lidera un equip de quatre jutges (un jutge major, dos jutges i un jutge adjunt). Els presidents de l'INTERNATIONAL WINE CHALLENGE supervisen els panells de jutges, els assisteixen en les decisions difícils i s'asseguren que només els vins mereixedors guanyin una medalla.

Rebre aquest guardó internacional és un reconeixement a l'excel•lència, i un gran segell de qualitat des de la perspectiva del consumidor. Per aquest motiu, ha suposat la satisfacció per a tot l’equip de Borda Sabaté, que veu premiat el treball i l’esforç que fa en la recuperació de la cultura vinícola al Principat d’Andorra. L'elaboració d'un producte d’alta qualitat capaç de fer-se lloc en els mercats internacionals és, alhora, un bon al•licient per continuar endavant.

Per a més informació:
BORDA SABATÉ 1944
Ctra. C.G.1 d'Espanya s/n
SANT JULIÀ DE LÒRIA - PRINCIPAT D’ANDORRA
Tel. +376 814900
info@bordasabate.com
www.bordasabate.com



 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP