Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA Cabrits 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 01 Vaques 01 Trumfes 02 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Tabac 02 PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 01 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
RECONEIXEMENT INTERNACIONAL PER A UN VI ANDORRÀ

Bacchus Plata 2014 per al vi negre monovarietal "Evolució Syrah 2011" del Celler Casa Auvinyà al XII Concurs internacional de vins BACCHUS organitzat per la Unión Española de Catadores.



El vi Evolució Syrah 2011 del Celler Casa Auvinyà (Sant Julià de Lòria-Principat d'Andorra) ha estat premiat amb el BACCHUS DE PLATA en el XII CONCURS INTERNACIONAL DE VINS BACCHUS 2014,organitzat per la Unión Española de Catadores i que es va celebrar a Madrid del 14 al 18 de Març.

Aquest prestigios concurs internacional està reconegut per l’ Organizació Internacional de la Vinya i el Vi (OIV), i conta amb l’aval de la Unión Internacional de Enólogos (UIOE), de la Federació Mundial de Grans Concursos de Vins i Espirituosos (VINOFED) i amb el reconeixement oficial del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino de l’Estat Espanyol.

Evolució Syrah 2011 és el primer vi negre monovarietal del Principat d'Andorra, y ha estat elaborat amb la varietat Syrah 100%, romanent 6 mesos en botes de roure francès i 1 any en ampolles bordeleses fosques de 75 cl tapades amb suro dels boscos catalans.

Pel Celler Casa Auvinyà l’obtenció de la medalla Bacchus de Plata suposa un reconeixement al treball de tot el jove equip del celler i un estímul per continuar amb el projecte d’elaborar vins negres i blancs de qualitat i personalitat diferenciada a les costes i feixes d’Auvinyà.

Un total de 20 països repartits per la geografia mundial han presentat 1.593 vins de diferentes procedències al Concurso Internacional Bacchus 2014, els quals han estat valorats per 80 catadors. El jurat de Bacchus está format per professionals a nivel internacional de primer nivel, independents i experts que avalen les medallas Bacchus: Masters of Wine, prescriptors, periodistes, Masters of Sommelier, enòlegs...

Casa Auvinyà és el celler situat a Sant Julià de Lòria, al sud del Principat d'Andorra, concretament al poble d'Auvinyà, a 1.200 m d'altitud. Els seus ceps es troben en escarpades costes orientades a ponent i amb la seva joventut ja ens expressen amb força el seu entorn natural.

La seva trajectòria dins la viticultura va començar el març de l'any 2005, quan el Ministeri d'Agricultura del Govern del Principat acceptà la proposta del celler per desenvolupar un Pla de recerca sobre el cultiu de la vinya i l'elaboració de vins de qualitat a Andorra i que va dur a l’equip que forma el celler a una investigació durant cinc anys.

Casa Auvinyà té 5.000 ceps plantats, entre varietats blanques i negres, amb una producció actual de 3.000 botelles entre els dos vins negres Evolució Pinot, Evolució Syrah i el vi blanc de neu, Imagine.

Per més informació:
CELLER CASA AUVINYÀ (AUVINYÀ)
SANT JULIÀ DE LÒRIA - PRINCIPAT D’ANDORRA
casaauvinya@casaauvinya.com
TEL. +376 863066 +376 325616
www.casaauvinya.ad
Twit. @casaauvinya
Facebook. Au Vinyà o Celler Casa Auvinyà
Pinterest. Casa Auvinyà winery








 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP