Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 01 Tabac 03 JOSEP CASAL Turisme rural 01 DANIEL TORRES Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 01 Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 02
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
1a TROBADA DE MICROPRODUCTORS DE VI

El dissabte 30 de novembre, Sant Julià de Lòria acollirà la 1a Trobada de microproductors de vi. Serà una oportunitat magnífica per poder conèixer i degustar el vi de 44 cellers d’Andorra, Espanya i França que treballen en microproducció. La Trobada constarà d’una zona d’exposició dels cellers i tast de vi a porta oberta, així com de ponències i de xerrades professionals mitjançant les quals es presentaran i es debatran les noves tecnologies i els últims avenços en biodinàmica aplicada a la producció del vi.




L’Associació de Pagesos i Ramaders recolzarà, amb l’assistència del seu president a l’acte inaugural de la mostra, aquesta 1a Trobada de microproductors de vi que tindrà lloc al Centre Cultural i de Congressos lauredià. A banda de l’exposició dels quatre cellers andorrans: Borda Sabaté, Casa Beal, Celler Mas Berenguer i Casa Auvinyà, s’oferirà una mostra de quaranta bodegues més d’Espanya i França amb la motivació de fer conèixer la seva la seva activitat i promocionar els seus productes a través dels tasts organitzats.
Els visitants podran gaudir, a més de l’exposició dels cellers amb tast de vi, d’una exposició fotogràfica sobre les vinyes andorranes i la transformació del paisatge. També s’oferiran ponències i xerrades professionals en què es presentaran i es debatran les noves tecnologies i els últims avenços en biodinàmica aplicada a la producció del vi que elaboren aquests cellers de forma artesanal.

Podeu consultar el fulletó informatiu de la trobada clicant AQUÍ

Per a més informació us podeu adreçar a:
Pass Andorra
T. + 376 86 99 44 • F. + 376 86 99 45
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP