Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 01 Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 02 Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 01 PAM 02 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
JORNADA SOBRE EL CONTROL ECOLÒGIC DE LA VARROA
El dissabte 2 d'octubre tindrà lloc al Casal del Poble de Talamanca (Bages) una jornada dedicada al control ecològic del paràsit més important que afecta actualment a les colònies d'abelles. La jornada comptarà amb la presència del Sr. Jose Maria Flores Serrano, professor de veterinària de la Universidad de Cordoba i gran expert del món apícola.

Aquesta jornada és la primera activitat formativa organitzada per l'associació AEA (apicultors ecològics associats) amb l'objectiu de proporcionar eines pel control de l'acar varroa que siguin a la vegada eficaces i amb el mínim impacte sobre les colònies i el medi ambient, basades en el maneig, la selecció i, en cas necessari, en l'aplicació de tractaments ecològics.

L'esdeveniment està obert a totes les persones interessades sense necessitat d'inscripció prèvia.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP