PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 01 Vaques 02 Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 02 Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
JORNADA SOBRE EL CONTROL ECOLÒGIC DE LA VARROA
El dissabte 2 d'octubre tindrà lloc al Casal del Poble de Talamanca (Bages) una jornada dedicada al control ecològic del paràsit més important que afecta actualment a les colònies d'abelles. La jornada comptarà amb la presència del Sr. Jose Maria Flores Serrano, professor de veterinària de la Universidad de Cordoba i gran expert del món apícola.

Aquesta jornada és la primera activitat formativa organitzada per l'associació AEA (apicultors ecològics associats) amb l'objectiu de proporcionar eines pel control de l'acar varroa que siguin a la vegada eficaces i amb el mínim impacte sobre les colònies i el medi ambient, basades en el maneig, la selecció i, en cas necessari, en l'aplicació de tractaments ecològics.

L'esdeveniment està obert a totes les persones interessades sense necessitat d'inscripció prèvia.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP