Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01 Vaques 03 JORDI ALCOBE Turisme rural 01 DANIEL TORRES PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 01 Tabac 02 PAM 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
CONCURS DE CARABASSES A SANT JULIÀ DE LÒRIA

En el marc de la Fira Outlet de Sant Julià de Lòria tindrà lloc, el proper diumenge 11 de novembre, un simpàtic concurs de carabasses al que tothom hi està convidat. Els premis es disputaran entre les carbasses més grans (de més pes) i les més originals.



El concurs “La Fira et dóna carabasses” està obert a tots els participants que s’inscriguin abans de les 10:00 hores del diumenge 11 de novembre a la carpa habilitada per recollir la posterior exposició a la Fira Outlet, ja sigui de forma individual o en grup amb un màxim de cinc components.

Es podran presentar fins a dues carabasses per participant, que hauran de lliurar-se abans de l’hora límit fixada per a la inscripció i que seran exposades al públic a l’espai condicionat per a tal efecte fins que finalitzi la mostra a les 19:00 hores.

El jurat farà públic el resultat del concurs el mateix dia 11 a les 13:30 hores, anunciant un premiat per a cadascuna de les categories contemplades i entregant un premi als guanyadors consistent en un lot de productes variats.

Tots els participants al concurs rebran un obsequi per part de l’organització de la Fira.
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP