Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 01 MARISA LUNA Tabac 02 Vaques 01 Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Cabrits 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DE COOPERACIÓ VETERINÀRIA

El proper 11 de desembre tindrà lloc la presentació pública del projecte de cooperació veterinària que el Dr. Jesús Muro Figueres, veterinari oficial adscrit al Servei Veterinari del Departament d’Agricultura, porta a terme a Uganda des de l’any 2010. Mitjançant aquest projecte personal, al qual l’Associació de Pagesos ha donat el seu recolzament des d’un inici i que compta amb la subvenció del ministeri d’Afers Exteriors, el seu promotor contribueix de forma sensible a la millora sanitària de la cabana ramadera d’aquell país i a la reducció de la transmissió de malalties dels animals domèstics a la població local.



La jornada es centrarà en tots els aspectes del projecte que el cooperant andorrà desenvolupa a Uganda. Obrirà la presentació una introducció física al país i als seus problemes, seguirà una explicació de totes les activitats portades a terme durant els tres anys de vida del projecte, així com una proposta dels plans de futur, i continuarà amb un torn de preguntes obert al públic. Finalment, es projectarà un audiovisual que recollirà la gran feina desenvolupada al país Africà. És igualment voluntat dels organitzadors poder oferir també una exposició de fotografies del projecte i un recull de les pintures realitzades per Victòria Ticó, l’altre cooperant andorrana.

L’acte, que tindrà lloc a les 19:30 hores al Teatre de les Fontetes de la Massana, serà presentat pel ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya i el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, juntament amb la consellera de Cultura del Comú de la Massana, Jael Pozo, i el president de l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra, Xavier Coma.

Tot els nostres associats i el públic en general estan convidats.
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP