Tabac 01 Tabac 02 Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 01 PAM 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
ÈXIT D’ASSISTÈNCIA A LA SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE L’IAE I L'IS

El passat dijous 13 de setembre va tenir lloc la sessió informativa sobre l’impost sobre la renda de les activitats econòmiques i l’impost de societats. La trobada, organitzada per l’Associació de Pagesos i Ramaders juntament amb Dimensió Consultors i conduïda per Alfa Capital, va comptar amb l’assistència d’unes 130 persones.



Per assolir aquesta fita, Dimensió consultors, l’empresa encarregada del seguiment comptable de l’Associació des de ja fa alguns anys, es va oferir a preparar aquesta sessió des de la valuosa perspectiva que atorga la proximitat al sector, fonamental a l’hora de comptar amb una visió molt real de les dificultats a les que s’enfronten els pagesos i ramaders en el moment de portar a la pràctica els preceptes legals. Per atorgar-li la màxima rigorositat informativa va recolzar-se d’una altra gran empresa especialitzada en l’assessoria i auditoria econòmica, Alfa Capital, que finalment va ser la responsable de dirigir la presentació a través d’un gran especialista i comunicador, el Sr. Antoni Bisbal Galbany.
 
Aquesta trobada al voltant de les obligacions tributàries ha donat resposta a moltes de les qüestions que es plantejaven dins del sector. Altres demandes subjectes a interpretació han estat recollides i exposades tant a l’Administració Tributària com a la CASS a l’espera d’un aclariment oficial.
 
Per a més informació podeu clicar aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP