Apicultura 02 PABLO TAPIA Cabrits 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 02 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL PAM 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01 Tabac 01 Tabac 02
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE ELS NOUS IMPOSTOS
Amb la voluntat d’informar sobre les obligacions tributàries que afecten els titulars i els treballadors de les explotacions agràries, l’Associació de Pagesos i Ramaders organitza una sessió informativa que serà guiada per les empreses Dimensió Consultors i Alfa Capital.

El nou marc fiscal contempla l’impost de societats, que grava la renda de les societats, i l’impost sobre les activitats econòmiques, que grava la renda de les persones físiques que obtinguin beneficis amb el desenvolupament d’una activitat econòmica. Entre aquestes darreres es troben els titulars de les explotacions agràries i els treballadors relacionats.

Amb l’objecte d’exposar les obligacions que els afecten i resoldre els dubtes que originen, tindrà lloc una sessió informativa a la Sala d’Actes del Centre Cultural la Llacuna el dijous 13 de setembre a les 18:00 hores.

Les persones interessades en assistir-hi poden comunicar-ho al despatx de l’Associació.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP