PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 01 Trumfes 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
PRESENTACIONS FINALS DELS PLANS DE RECERCA

L’Associació de Pagesos i Ramaders va tancar a finals del 2011 els dos estudis per a la diversificació de l’agricultura que havia encetat al 2008: el Pla de recerca sobre la Trumfa de qualitat i el Pla de recerca sobre les plantes aromàtiques i medicinals. Tots dos plans -portats a terme gràcies a l’ajut del Govern d’Andorra i al patrocini de la Banca Privada d’Andorra- han tingut uns resultats encoratjadors que han conduït a la recent creació de la societat cooperativa Sabors i Aromes d’Andorra.



El dijous 31 de maig i el dilluns 25 de juny del 2012 van ser les dates escollides per presentar als col•laboradors, a les autoritats relacionades i als mitjans els resultats dels plans de recerca. Ambdós actes van desenvolupar-se al Teatre de les Fontetes gràcies a l’amable col•laboració del Comú de la Massana, que va posar les seves instal•lacions a disposició de l’APRA.

L’Associació de Pagesos i Ramaders s’ha vist acompanyada durant aquestes jornades tan especials amb la presència del ministre d’Economia i Territori, el M.I. Sr. Jordi Alcobé; dels directius de la Banca Privada d’Andorra, Sr. Joan Cejudo i Sr. Joan Giberga; dels Consols Major i Menor de la Massana, Hble. Sr. David Baró Riba i Hble. Sr. Raül Ferré Bonet; així com de la Comissió Legislativa d’Economia del Consell i dels consellers d’Agricultura i Medi Ambient de diferents comuns, entre d’altres.

A banda de les explicacions tècniques desenvolupades pel president de l’APRA, el Sr. Xavier Coma Gasia, i els respectius tècnics encarregats dels projectes, les jornades van enriquir-se amb els parlaments del ministre d’Agricultura i els representants de la BPA, que van destacar l’esforç dut a terme per a l’obtenció de productes de qualitat dins del territori andorrà. L’agraïment a tots els productors per la cabdal feina desenvolupada durant els estudis i el lliurament d’un record per la seva participació va ser el colofó final a quatre anys de recerca.
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP