Vaques 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 02 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Tabac 01 Tabac 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 01 Apicultura 01 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LES EXIGÈNCIES COMPTABLES
El proper dijous 28 de juny a les 18:30 h tindrà lloc a la Sala d'actes del Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella una jornada informativa sobre la Llei de comptabilitat dels empresaris i el Pla General Comptable orientada a tots els membres de l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra. L'acte està organitzat per la Banca Privada d'Andorra en el marc de col·laboració establert amb l'Associació.


La sessió informativa té per objectiu el tractament de les obligacions que afecten a les explotacions agrícoles, així com la resolució dels dubtes que el seu compliment pugui generar. Durant la jornada es tractaran els següents punts:

1. Llei de comptabilitat dels empresaris

Llei 26/2011 de desembre, de modificació de la Llei 30/2007, del 20 de desembre, de la comptabilitat dels empresaris, modificada per la Llei 8/2010, del 22 d’abril.

Introducció

Deures i obligacions

Llibres de comptabilitat

Comptes anuals

Comptes anuals consolidats

Règim sancionador

2. Visió general del Pla General de Comptabilitat

Elements estructurals

Documents i elements que formen els comptes anuals

Models de comptes anuals i abreujats

Règim simplificat

3. Cobertura d’assegurances en el món de l’Agricultura i la Ramaderia

La jornada serà conduïda pel Sr. Roger Campamà Pelejà, director general de Grup Assegurador de Banca Privada d'Andorra. Esperem que sigui de l'interès dels nostres associats.
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP