Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 01 PAM 02 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Tabac 01 Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Vaques 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 02 Tabac 03 JOSEP CASAL
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
S’OBRE EL PERÍODE DE DECLARACIÓ DE PLANTACIÓ DE LA COLLITA DE TABAC 2012

A partir del divendres 1 de juny i fins el divendres 22 del mateix mes el despatx de l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra recollirà les declaracions de plantació corresponents a la collita 2012.



La declaració de plantació de tabac és un tràmit imprescindible per a l’inclusió del cupo de tabac en el llistat de venda que s’annexa al contracte amb els fabricants.

Per als nostres associats, aquest tràmit és també garantia de protecció del cultiu front als danys produïts per la pedra i el gel en els termes del fons de cobertura i sempre que:

- El cupo de tabac s’hagi plantat a la parròquia assignada.
- El sinistre tingui lloc entre el 22 de juny i el 25 de setembre.
- La comunicació dels danys es realitzi durant els 5 dies hàbils posteriors a la data del sinistre.

La declaració de plantació del tabac pot efectuar-se directament al despatx de l’APRA els dilluns, dimecres i divendres compresos entre l’1 i el 22 de juny de les 9:30 h a les 14:30 h, o bé a través d’aquesta mateixa pàgina web pels associats que s’hagin donat d’alta a l’”Espai client”.

A través d’aquest espai es poden tramitar tant les declaracions de plantació del tabac com les dels sinistres ocorreguts sobre el cultiu, en els períodes establerts repectivament, sense necessitat de desplaçar-se al despatx. Un vídeo de demostració orienta sobre els passos a realitzar.

S’espera que aquesta renovada eina sigui d’interès dels nostres associats i ajudi a realitzar els tràmits relacionats amb la gestió del tabac.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP