Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Vaques 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 01 Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 01 Tabac 02 Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
NOVA PÀGINA WEB
L’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra dóna un pas mes en la comunicació amb els seus associats i amb totes les persones interessades en el món de l’agricultura i la ramaderia mitjançant una nova pàgina web més completa, funcional i atractiva.

El 13 de febrer va veure la llum el nou lloc web de l’Associació de Pagesos i Ramaders, mitjançant el qual, tots els interessats en el món rural poden accedir a la informació relacionada amb les seves activitats i els seus progressos.

Per als nostres associats ofereix la possibilitat de realització per internet d’algunes de les gestions coordinades per l’APRA com les declaracions de plantació i les declaracions de sinistre relacionades amb el cultiu del tabac. Igualment posa a la seva disposició els informes i la documentació generada en els diferents eixos d’activitat com, per exemple, els cursos organitzats. Per accedir a aquests apartats, únicament és necessari haver-se registrat prèviament des de l’apartat del menú principal “Accés”

Us convidem a fer-nos arribar tots els suggeriments que cregueu oportuns a través de l’apartat “Contacteu” que trobareu al menú principal “APRA”.
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP