Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 01 Cabrits 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 01 Tabac 02 PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 03 JULIO RIVAS
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
4a EDICIÓ DEL CURS BÀSIC D’APICULTURA
L’Associació de Pagesos i Ramaders continua treballant en la promoció de l’apicultura mitjançant formacions genèriques i específiques. El Curs bàsic d’apicultura, convertit ja en un clàssic, comptarà amb una quarta edició que tindrà lloc durant la segona quinzena de febrer i la primera de març a l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra amb la col•laboració de la Banca Privada d’Andorra.

L’objecte de la formació és proporcionar els coneixements bàsics per afrontar la gestió apícola d’una manera efectiva i responsable i es dirigeix tant als apicultors experimentats com als nous interessats.



El curs pretén proporcionar els coneixements i les pautes d’actuació bàsiques per conduir les colònies de forma respectuosa amb la biologia i organització social de les abelles en un context moltes vegades poc favorable.
La gestió tradicional i la gestió ecològica són tractades als diferents apartats, si bé la formació s’orienta, molt sovint, cap a la vessant ecològica per ser considerada aquella que ha de permetre la sostenibilitat del sector.

Es poden consultar els continguts del curs a l’apartat “Formació” d’aquesta mateixa pàgina web.
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP