Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 02 MARISA LUNA Tabac 01 Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 02 Vaques 01 PAM 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 01 PABLO TAPIA Turisme rural 01 DANIEL TORRES
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
PROSPECCIÓ DE L'INTERÈS PEL TURISME RURAL
L'associació porta a terme una prospecció per conèixer l'interès que desperta el desenvolupament d'una activitat de turisme rural entre els associats.

Des de l'associació es duent a terme accions per promoure una activitat de turisme rural, clarament diferenciada de la resta d'ofertes turístiques del país, que pugui ser un complement de la renda dels pagesos i ramaders del Principat d'Andorra i que quedi avalada amb un segell. Mitjançant una carta dirigida als seus associats, es donen a conèixer les bases que podrien regir aquesta activitat i que són el punt de partida per continuar treballant juntament amb el Ministeri d'Agricultura i Patrimoni Natural i el Ministeri de Turisme i Medi Ambient; els quals han mostrat interès en el recolzament d'aquest desenvolupament. La resposta positiva per part del sector és bàsica per continuar treballant-hi. La data límit per comunicar aquest interès al despatx de l'associació ha estat fixada el 15 de febrer.
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP