Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 01 Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 02 Tabac 04 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Tabac 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
PUBLICADES LES BASES PER LA FIRA CONCURS DE BESTIAR
El dia 12 de setembre van ser publicades al BOPA les bases que regiran la Fira Concurs de bestiar que tradicionalment es ve celebrant de forma ininterrompuda cada 27 d'octubre des de l'any 1979 a Andorra la Vella.

La Fira concurs, organitzada pel Departament d'Agricultura i que compta amb la col·laboració de l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra, dóna continuïtat a la fira tradicional que reunia a tots els ramaders de les valls des de temps immemorials.

 Aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte 27 d'octubre i aplegarà el bestiar boví, equí i oví que puguin presentar els ramaders o grups de ramaders de les valls d'Andorra, classificat en 32 seccions segons les característiques especificades a les bases publicades.

Les persones interessades en participar i/o exposar en aquesta fira concurs han d'adreçar, abans del divendres 19 d'octubre, una sol·licitud d'inscripció al Departament d'Agricultura, que podran retirar a aquest mateix despatx.

Les bases, que fan referència a les condicions de participació i d'exposició, poden ser consultades a l'apartat de legislació de la part privada de la nostra web.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP