Vaques 02 PAM 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 01 PABLO TAPIA Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 02 Vaques 01 Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 01 Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Turisme rural 01 DANIEL TORRES
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
VISITA AL CENTRE TECNOLÒGIC FORESTAL DE CATALUNYA
El dia 23 d'octubre membres de la Comissió de Cultius Complementaris van visitar les instal·lacions del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya ubicades a Solsona, així com una explotació dedicada al cultiu de plantes aromàtiques de Sagàs (el Berguedà).

La visita a l'explotació agrícola ARMENGOL SCP va estar guiada per Roser Cristòbal, cap de l'Àrea de Productes Secundaris del Bosc. Es tracta d'una explotació de secà dedicada principalment al cultiu de l’orenga, la farigola, la sàlvia, la tarongina, el pericó i la sajolida, i en menor escala l’estragó i la menta. En total unes 18 Ha de les 55 de cultiu que hi ha a la finca. La resta són cereals d’hivern (blat i ordi), farratges i cànem. El procés d’assecat i processat primari el fan a la finca. La comercialització va dirigida al mercat majorista i industrial (la meitat a Catalunya i la resta a la resta de l’Estat).

 

Per la tarda, la reunió amb la responsable de l'àrea a les instal·lacions del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya va permetre l'intercanvi d'impressions sobre les possibilitats de cultiu de plantes aromàtiques al Principat.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP