Cabrits 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 02 Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 01 Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 01 Vaques 02 PAM 02 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA
El dillun 17 de novembre de 2008 va tenir lloc la degustació gastronòmica d'algunes de les varietats de trumfes assajades al Restaurant d'Application de la Section Hôtelière Lycée Comte de Foix amb la participació de cinc restauradors del país.

La degustació tècnica precedent, realitzada sobre 9 de les 14 varietats de trumfes assajades sotmeses únicament a cocció, va donar origen a la realització a una sèrie de proves culinàries. Per a aquestes, l'Associació va tornar a comptar amb l'amable participació dels restauradors participants a la primera degustació:

- Sra. Dolors Abat, del "Molí dels Fanals".

- Sr. Ramon Sasplugas, del "Celler d'En Toni" i representant de l'UH.

- Sr. Xavier Vara, dels Hotels Plaza.

- Sr. Christian Zanchetta, del "Aquarius".

D'aquestes proves van sorgir 4 varietats de trumfes com les de millor resposta davant els diferents tractaments culinaris i, per tant, com les més polivalents: Anais, Florice, Naga i Noisette. Aquesta selecció va donar pas a una nova degustació el 17 de novembre, aquesta vegada gastronòmica, on els restauradors esmentats van treballar, juntament amb la Section Hôtelière du Lycée Comte de Foix i el seu responsable, el Sr. Marc Noguera, en l'elaboració i el tast de diferents preparacions en torn a aquestes trumfes.

Durant l'acte es van presentar nombrosos plats d'alta qualitat elaborats amb les diferents varietats, que van permetre la distinció entre aquestes als paladars més més fins.

La resposta d'aquestes varietats als diferents tipus de preparació ha estat molt positiva i encoratjadora, trobant-se l'Associació de Pagesos i Ramaders profundament agraïda als restauradors participants per la seva col·laboració que, a través dels seus valors d'experiència i professionalitat, ha completat aquest primer any d'estudi amb un colofó tant adient.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP