Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 02 PAM 02 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 01 Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 01 PABLO TAPIA PAM 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
SORTIDA DE RECONEIXEMENT DE PLANTES REMEIERES
El dissabte dia 27 de juny l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra (APRA) i el Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra (CENMA) organitzen una sortida al camp de reconeixement de plantes aromàtiques i medicinals.

El punt de partida de la mateixa serà un dels camps experimentals que l'APRA assaja  a la parròquia de Sant Julià de Lòria dins del marc del pla de recerca sobre aquests tipus de plantes. En el camp d'assaig es podran conèixer algunes de les espècies que estan sent objecte d'estudi al Principat d'Andorra.

 

Posteriorment es realitzarà un còmode recorregut, tant per les zones de solana com per les d'obaga dels voltants, per tal de procedir a la identificació de les plantes a les que tradicionalment se'ls ha donat diferents usos (culinaris, medicinals, consuetudinaris, etc) o sobre les que hi poden haver curioses creences. Es convocarà als assistents a les 9:30 del matí i es preveu una durada d'aproximadament unes 3 hores.

 

La sortida estarà avalada pels coneixements del Sr. Manel Niell, biòleg i investigador del CENMA, que desenvolupa una important tasca en la recopilació d'aquest tipus d'informació.

 

Per a més informació, contactar amb el despatx de l'Associació.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP