Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 02 Vaques 01 Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
SORTIDA DE RECONEIXEMENT DE PLANTES REMEIERES
El dissabte dia 27 de juny l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra (APRA) i el Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra (CENMA) organitzen una sortida al camp de reconeixement de plantes aromàtiques i medicinals.

El punt de partida de la mateixa serà un dels camps experimentals que l'APRA assaja  a la parròquia de Sant Julià de Lòria dins del marc del pla de recerca sobre aquests tipus de plantes. En el camp d'assaig es podran conèixer algunes de les espècies que estan sent objecte d'estudi al Principat d'Andorra.

 

Posteriorment es realitzarà un còmode recorregut, tant per les zones de solana com per les d'obaga dels voltants, per tal de procedir a la identificació de les plantes a les que tradicionalment se'ls ha donat diferents usos (culinaris, medicinals, consuetudinaris, etc) o sobre les que hi poden haver curioses creences. Es convocarà als assistents a les 9:30 del matí i es preveu una durada d'aproximadament unes 3 hores.

 

La sortida estarà avalada pels coneixements del Sr. Manel Niell, biòleg i investigador del CENMA, que desenvolupa una important tasca en la recopilació d'aquest tipus d'informació.

 

Per a més informació, contactar amb el despatx de l'Associació.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP