PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 01 Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 01 MARISA LUNA Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 02 PABLO TAPIA Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
ESTAND A LA FIRA CONCURS
L'Associació presenta aquest any un estand a la Fira Concurs d'Andorra la Vella on donarà a conèixer, a través dels tècnics encarregats dels projectes, els estudis sobre producció i comercialització de plantes aromàtiques, i trumfes de qualitat. A més a més es podrà gaudir del tast d'olis aromatitzats i infusions realitzats amb la collita de les primeres produccions.

L'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra (APRA) estarà present a la XXXI Fira Concurs d'Andorra la Vella per donar a conèixer al públic els projectes que porta a terme en relació a l'estudi de la producció de plantes aromàtiques i medicinals i la comercialització dels productes derivats, així com l'estudi sobre la producció d'una o vàries varietats trumfes que puguin respondre, amb un nivell de qualitat alt, a les exigències dels consumidors.

 

L'estand comptarà amb el suport tècnic dels professionals encarregats de la direcció d'ambdós projectes pertanyents al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) i l'empresa Midi Agro Consultant respectivament.

 

La jornada festiva es veurà amenitzada a partir de les 10:00 h amb l'exposició el tast d'alguns dels primers productes obtinguts com ara, els olis aromatitzats amb estragó, menta, orenga, sajolida i serpoll i les infusions realitzades amb barreges d'hisop, menta, poliol, serpoll i tarongina.

 

Ambdós projectes compten amb el finançament del Govern d'Andorra, a través dels ajuts atorgats al foment de la recerca i el desenvolupament agrari, i el patrocini de la Banca Privada d'Andorra que recolza el desenvolupament d'activitats per diversificar l'agricultura.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP