Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 02 Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 02 Vaques 01 PAM 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 01 Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
CURS BÀSIC D'APICULTURA
Del 3 de març al 21 d'abril tindrà lloc el curs bàsic d'apicultura que la Comissió d'Apicultura de l'Associació de pagesos i ramaders ofereix a totes les persones interessades, ja estiguin inciades o no en l'art del maneig de les abelles. El període d'inscripcions romandrà obert fins el divendres 26 de febrer. Places limitades.

Amb l'objecte de proporcionar els coneixements bàsics per a la gestió apícola, la Comissió d'Apicultura organitza, durant els mesos de març i abril, el segon Curs Bàsic d'Apicultura. La formació, de 12 hores de durada, va dirigida tant als apicultors com a totes aquelles persones encara no iniciades que estiguin interessades en el món de les abelles i en l'obtenció dels seus productes.

El temari consta dels següents grans apartats:

    • L'abella de la mel: biologia i organització social.
    • El material apícola.
    • La gestió de l'abellar.
    • Els productes del rusc.
    • La normativa apícola.

La finalitat és oferir una visió de conjunt de l'apicultura partint del comportament natural de les abelles per arribar a un maneig sostenible de les arnes.

Places limitades a un màxim de 25 persones.

Drets d'inscripció: 15 euros.

Per a més informació contactar amb el despatx de l'APRA de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 (tel. 829448).

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP