Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 01 Vaques 02 Tabac 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 01 Tabac 04 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
7a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA

La 7a Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra és una jornada dirigida a tots els apicultors, als tècnics, als aficionats al món de les abelles i al públic en general. A banda de tractar temes d'interès per al sector i pels amants de la natura, es celebra el Concurs de mels d'Andorra, un esdeveniment que posa en valor la gran qualitat de la mel que es produeix al país.Aquesta edició es celebrarà el dissabte 30 de novembre de 2019 a la Sala Ària del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, i centrarà l'atenció en la importància del manteniment de la biodiversitat i en el gran paper que hi tenen els insectes en general i les abelles en particular. Un objectiu del qual, sense dubte, ningú pot quedar-se al marge.

En aquest marc es celebrarà igualment el 4t Concurs de mels d'Andorra, un esdeveniment on competeixen les millors mels del país.

No us la perdeu!

Per consultar el fullet promocional, cliqueu aquí.
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP