PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 03 JOSEP CASAL Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 01 Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 02 Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 01 Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
7a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA

La 7a Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra és una jornada dirigida a tots els apicultors, als tècnics, als aficionats al món de les abelles i al públic en general. A banda de tractar temes d'interès per al sector i pels amants de la natura, es celebra el Concurs de mels d'Andorra, un esdeveniment que posa en valor la gran qualitat de la mel que es produeix al país.



Aquesta edició es celebrarà el dissabte 30 de novembre de 2019 a la Sala Ària del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, i centrarà l'atenció en la importància del manteniment de la biodiversitat i en el gran paper que hi tenen els insectes en general i les abelles en particular. Un objectiu del qual, sense dubte, ningú pot quedar-se al marge.

En aquest marc es celebrarà igualment el 4t Concurs de mels d'Andorra, un esdeveniment on competeixen les millors mels del país.

No us la perdeu!

Per consultar el fullet promocional, cliqueu aquí.
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP