Trumfes 01 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 01 Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 02 MARISA LUNA Tabac 02 Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Vaques 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS PAM 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
5è CONCURS NACIONAL DE PRATS FLORITS

El 5è Concurs Nacional de Prats Florits és un certamen concebut per posar en valor i premiar les parcel•les de dall i pastura que mostren un major equilibri agroecològic, és a dir, una bona relació entre la gestió agrària portada a terme i l'entorn en què es desenvolupa. Aquest any tindrà lloc el dijous 14 de juny



Els pagesos i els ramaders tenen la capacitat d'interactuar positivament sobre el medi ambient. L'objectiu de producció de dall o pastura pel bestiar es pot aconseguir tot mantenint i potenciant la diversitat vegetal -de la qual se'n beneficia a nivell de qualitat- i la diversitat animal. A més, pagesos i ramaders són dipositaris del patrimoni rural, quin manteniment enriqueix el nostre paisatge i cultura.

El concurs vol valorar els esforços fets en aquest sentit per consolidar-los, alhora que promocionar les millors pràctiques agràries entre el sector.

Clicant sobre el document que us interessi, podeu consultar les bases del concurs o descarregar la sol•licitud d'inscripció. Aquesta darrera l'hauríeu de fer arribar l'abans possible al Dept. d'Agricultura o al despatx de l'APRA en cas que us animeu a participar-hi.

Fotografia Clara Pladevall - CENMA
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP