Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 01 Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
CANVI CLIMÀTIC: UNA NOVA OPORTUNITAT PER A L'AGRICULTURA?

El Govern d'Andorra celebrarà el 29 de maig una jornada orientada a reflexionar sobre l'adaptació del sector agrícola i ramader al canvi climàtic i les oportunitats que pot representar.El canvi climàtic comporta una sèrie de riscos, però igualment pot oferir certes oportunitats. La jornada del dimarts 29 de maig s'orienta a l'anàlisi de l'estat del canvi climàtic al Pirineu, de la seva afectació sobre els prats de dall i d'algunes de les experiències de diversificació del sector agrícola i ramader.

El Workshop sobre el canvi climàtic està organitzat pel Ministeri de Medi Ambient i Sostenibilitat amb l'ajut de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, i compta amb la col•laboració de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) i de l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC). L'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra també hi participarà.

Podeu consultar la planificació prevista i realitzar la inscripció clicant aquí

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP