Vaques 03 JORDI ALCOBE Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 01 Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 02 Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 01 Tabac 04 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 01 PABLO TAPIA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
CANVI CLIMÀTIC: UNA NOVA OPORTUNITAT PER A L'AGRICULTURA?

El Govern d'Andorra celebrarà el 29 de maig una jornada orientada a reflexionar sobre l'adaptació del sector agrícola i ramader al canvi climàtic i les oportunitats que pot representar.El canvi climàtic comporta una sèrie de riscos, però igualment pot oferir certes oportunitats. La jornada del dimarts 29 de maig s'orienta a l'anàlisi de l'estat del canvi climàtic al Pirineu, de la seva afectació sobre els prats de dall i d'algunes de les experiències de diversificació del sector agrícola i ramader.

El Workshop sobre el canvi climàtic està organitzat pel Ministeri de Medi Ambient i Sostenibilitat amb l'ajut de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, i compta amb la col•laboració de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) i de l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC). L'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra també hi participarà.

Podeu consultar la planificació prevista i realitzar la inscripció clicant aquí

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP