Tabac 04 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Trumfes 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 01 Tabac 02 PAM 02 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Vaques 01 Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
TERRENYS COMUNALS PER A L'ACTIVITAT APÍCOLA
El Comú d'Ordino posa en marxa l'adjudicació temporal de terrenys comunals de quatre zones de la parròquia als apicultors.

Davant les sol•licituds o demandes d’implantació d’arnes en terreny públic rebudes pel Comú d'Ordino, i considerant que seria positiu tant per l’activitat econòmica del sector com pel medi ambient, el Comú d'aquesta parròquia ha decidit facilitar alguns terrenys públics per permetre la instal•lació d'apicultors. A tal efecte, ha demanat la col•laboració de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra i del Departament d'Agricultura de Govern per fer publicitat d'aquesta iniciativa entre els professionals. Entre aquells que mostrin interès realitzant l'oportuna inscripció, es farà un sorteig dels terrenys proposats.

L’ocupació de terreny públic tindrà caràcter temporal, de forma que la transhumància és necessària, y es concreta en quatre zones a les quals es pot accedir amb cotxe.

La data límit per realitzar les inscripcions al Comú d'Ordino és el 23 de març de 2018, i a partir d’aquesta data, es programarà la convocatòria pel sorteig que, en principi, es farà a final de març o durant la primera setmana d’abril.

Els apicultors interessats poden contactar, davant qualsevol dubte, directament amb el Sr. Sergi Riba, del Departament d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat del Comú d'Ordino (tel. 878126).

Les condicions tècniques que complementen el reglament que regula aquesta iniciativa les trobareu clicant aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP