Tabac 02 Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 01 PABLO TAPIA PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 01 Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 01 Vaques 02 Trumfes 03 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
5ª TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA
Els apicultors i els aficionats al món de les abelles, així com totes les persones interessades en la natura i els aliments i remeis naturals, estan convidats a la 5a Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra. Durant la jornada també tindrà lloc un Concurs de mels d'Andorra, del qual se celebrarà la segona edició. Un esdeveniment per posar en valor les abelles, tots els productes que ens ofereixen i el seu gran paper als ecosistemes naturals.

L'apicultura és alhora una tècnica i un art que permet aprofitar els diferents i valuosos productes que generen les abelles. El seu esforç per mantenir i fer proliferar les colònies resulta ser, a més, clau en la conservació de l'agricultura i la biodiversitat en general per l'important paper que aquests himenòpters desenvolupen en la pol•linització de les plantes. La confluència dels interessos productius amb els interessos ecològics inherents a l'activitat apícola la fan mereixedora d'una atenció molt especial.

La Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra té com a finalitat compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics del món de les abelles des d'un vessant actual i pràctic. La millora de la explotació apícola i el tractament dels reptes als quals s'enfronta, juntament amb la valorització de la funció ecològica de l'activitat, són temes abordats durant les diferents edicions.

Per descobrir tots els tresors que ens ofereixen aquests petits insectes us convidem a la cinquena edició d'aquest esdeveniment. La mel, el pol•len, la cera, la pròpoli, la gelea reial i el verí seran els protagonistes de la 5a Trobada, que conclourà amb el 2n Concurs de mels d'Andorra, on es posarà en valor el gran producte que, de la mà dels apicultors, ens ofereix el nostre territori.

Clicant els següents links podreu consultar el fullet digital i les bases del concurs de mels.


contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP