Apicultura 02 PABLO TAPIA Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 02 Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 01 Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 03 JULIO RIVAS Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Vaques 02 Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
FIRA CONCURS D'ANDORRA LA VELLA
La Fira Concurs d'Andorra la Vella és un esdeveniment que pretén acostar, any rere any, la ramaderia als ciutadans, a banda de posar en valor els millors exemplars de bestiar amb la finalitat de promoure les bones pràctiques ramaderes.

La Fira Concurs de bestiar d'Andorra, organitzada pel Departament d'Agricultura en col•laboració amb l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra, celebra la seva trenta novena edició. El llibret de Casimir Arajol i les il•lustracions de Sergi Mas tornen a emmarcar una jornada festiva que retroba els actors ramaders del país amb les autoritats, els tècnics i el públic en general. En un context urbà, es posen de manifest les tradicions i alguns dels principals elements del món rural, per subratllar el necessari lligam amb la terra que ens proveeix dels nostres preuats aliments.

La jornada se celebrarà ivendres 27 d'octubre, com és habitual, i la programació seguida serà la següent:

De les 6 a les 9 hores: Arribada dels animals
A les 11 hores: Classificació
A les 13 hores: Repartiment de premis

Al jurat del concurs, l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra estarà representada pel gerent de la Federació de la Raça Bruna dels Pirineus (FEBRUPI), el Sr. Martí Orrils. La seva experiència en races bovines i la distància amb les explotacions ramaderes andorranes assegura l'objectivitat del seu veredicte.

Esteu tots convidats!
Ens trobem al recinte firal adjunt a les instal•lacions del COEX!
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP