Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Trumfes 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 01 PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 01 PABLO TAPIA PAM 02 MARISA LUNA Vaques 02 Apicultura 02 PABLO TAPIA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 02 Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
51 EDICIÓ DE VINITALY AMB LA PRESENCIA DELS VINS D’ANDORRA

La Fira Vinitaly, considerada la segona més gran del món amb més de 4.000 expositors i 130.000 visitants provinents de 140 països, ha obert les seves portes del 9 al 12 d'abril a Verona (Itàlia). Trobant-se orientada únicament a visitants professionals, és un dels millors aparadors internacionals per al món del vi, on a banda dels diferents espais d’exposició, també s’organitzen tallers i degustacions.Els quatre cellers del Principat: Borda Sabaté, Casa Auvinyà, Casa Beal i Mas Berenguer, han estat presents en aquesta edició dins el pavelló internacional. Per primer cop els vins d’Andorra es donen a conèixer en un certamen internacional de la mà dels mateixos cellers.

La presencia d’Andorra ha despertat força interès entre els visitants especialitzats tant pel descobriment de la viticultura a Andorra com per les característiques dels seus vins d’alçada que estan sorprenent positivament per la seva exclusivitat i per la manera que tenen d'expressar el territori. Pels cellers els suposa igualment el contacte directe amb operadors i distribuïdors del sector a nivell internacional.

La participació, que ha estat valorada positivament, ha estat possible gràcies a la iniciativa dels cellers amb la col•laboració de l'APRA (Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra) i els Ministeris d’Agricultura i de Turisme del Govern d’Andorra.
 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP