Tabac 04 MARISA LUNA Vaques 01 Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 02 PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 01 Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 02 Trumfes 03 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
9è CURS D'APICULTURA

El tradicional Curs bàsic d'apicultura ha augmentat el seu temari i ha esdevingut una formació encara més completa gràcies a la col•laboració del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra. La novena edició recull aquests canvis i amplia l'important tema de la comercialització.



Durant el 2016, el Curs bàsic d'apicultura va deixar de ser bàsic després de l'ampliació del seu temari amb el tractament de la flora apícola, un coneixement estratègic per escollir les localitzacions més adients per a la implantació dels apiaris i aprofitar al màxim els recursos naturals, i la comercialització de la mel. La nova edició repeteix l'esquema de l'anterior, però dóna més entitat al tema de la comercialització, bàsic per anar més enllà de la simple afició i proveir el mercat del gran producte que ens ofereixen aquests petits insectes.

La formació es fixa, per tant, en 15 hores, que es desenvoluparan durant els mesos d'abril i maig. Les places es troben limitades a un màxim de 20 persones i la inscripció s’ha de realitzar abans del 13 d'abril.

Totes les persones interessades poden contactar amb el despatx de l'APRA de dilluns a divendres mitjançant el telèfon 829448 o bé a través del correu electrònic pagesos@andorra.ad.

Podeu consultar el programa del curs amb el detall dels temes que es desenvoluparan, les dates, l’horari de realització i els formadors que els impartiran clicant aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP