Cabrits 01 MARISA LUNA Tabac 01 PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 02 Vaques 03 JORDI ALCOBE Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 01 Trumfes 03 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
4a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA

Les Trobades d’apicultors al Principat d’Andorra tenen com a finalitat compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics del món de les abelles des d’un vessant actual i pràctic. La quarta jornada d'aquest esdeveniment tindrà un caire molt més festiu: juntament amb un tast de mels monoflorals, tindrà lloc el 1r Concurs de mels d'Andorra.



L'apicultura és una activitat tècnica -i un art- que permet aprofitar i oferir a la societat els diferents i valuosos productes que generen les abelles. El seu esforç per mantenir i fer proliferar les colònies resulta ser, a més, clau en la conservació de l'agricultura i la biodiversitat en general. Perquè s'estima que les abelles són responsables del 75% de la pol•linització de la flora silvestre i de pràcticament el 40% de la de les fruites i les verdures que mengem, i les plantes són, a la seva vegada, base de la piràmide alimentària, que sustenta herbívors i carnívors en un equilibri delicat. Per tant, sense aquests petits insectes, no existiria el món tal i com el coneixem.

La confluència dels interessos productius al voltant de les sorprenents abelles amb els interessos ecològics inherents a l'activitat apícola la fan mereixedora d'una atenció molt especial.

La Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra té com a finalitat compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics del món de les abelles des d'un vessant actual i pràctic. La millora de la explotació apícola i el tractament dels reptes als quals s'enfronta, juntament amb la valorització de la funció ecològica de l'activitat, són temes abordats durant les diferents edicions. A més, la fita té vocació d'esdevenir la gran festa de la mel d'Andorra.

Per preservar al màxim la qualitat i la puresa d'aquesta mel, us proposem per a la quarta edició aprofundir en la natura i la comprensió dels paràmetres que la caracteritzen des d'un punt de vista analític. També us plantegem afinar el vostre paladar en el reconeixement de diferents tipus de mels monoflorals i participar en el 1r Concurs de mels d'Andorra, on es posarà en valor el gran producte que, de la mà dels apicultors, ens ofereix el nostre territori.

Per consultar el tríptic de la jornada, cliqueu aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP