Vaques 01 PAM 02 MARISA LUNA Vaques 02 Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 03 JOSEP CASAL Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 01 PAM 01 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Cabrits 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
CROIX DE CHEVALIER DANS L'ORDRE DU MÉRIT AGRICOLE PEL PRESIDENT DE L'APRA
El 23 de juny, el president de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra va rebre la croix de Chevalier dans l'ordre du Mérite agricole de la ma de l'ambaixadora francesa. Aquesta distinció és un reconeixement al treball que l'entitat realitza des dels seus inicis en benefici del sector agrícola i ramader andorrà.

La croix de Chevalier dans l'ordre du Mérite agricole va ser atorgada el 31 de gener de 2016 pel Ministre de l'Agriculture, de l'Agroalimentaire et la Forêt al president de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra, el Sr. Xavier Coma, en reconeixement a la gran tasca desenvolupada al capdavant d'una entitat que des de fa més de 20 anys vetlla per la sostenibilitat i el desenvolupament del sector agrari al Principat d'Andorra. El lliurament d'aquesta distinció va tenir lloc el 23 de juny a l'Ambaixada francesa, on l'ambaixadora Mme. Ginette de Matha va dirigir una cerimònia íntima que va comptar amb la presència de diverses autoritats com, entre altres, el Cap de Govern, M.I. Sr. Antoni Martí; la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, M.I. Sra. Sílvia Calvó; el president de la Comissió Legislativa d'Economia, M.I. Sr. Josep Majoral; així com els ex-presidents de l'Associació de Pagesos i Ramaders, amics i familiars de l'homenatgeat.

El president de l'APRA va llegir un emotiu discurs a través del qual va fer partícips a tots els ex-presidents i integrants de l'Associació de Pagesos i Ramaders de les fites assolides per l'entitat durant tots els seus anys de vida, destacant que ha estat l'esforç conjunt el que ha obert el camí per rebre aquest reconeixement. Com el propi Sr. Coma va ressaltar al seu discurs, aquesta distinció encoratja encara més l'Associació per treballar a favor d'un sector primari digne amb el suport dels veïns i germans francesos.

Podeu accedir el discurs sencer clicant aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP