Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 03 JULIO RIVAS Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 02 Vaques 01 Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Tabac 01 PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA PAM 01 MARISA LUNA Tabac 02 Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Cabrits 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
DATES DEL CURS BÀSIC D'APICULTURA

La 8a edició del Curs bàsic d'apicultura, que es realitzarà durant els mesos d'abril i maig, oferirà un temari més complet i comptarà amb la col•laboració del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra.



El nou Curs bàsic d'apicultura amplia el seu temari amb el tractament de la flora apícola, un tema molt important per escollir les localitzacions més adients per a la implantació dels apiaris, així com per aprofitar al màxim les floracions que ens ofereix la natura. Per impartir aquests coneixements, l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra comptarà amb la col·laboració del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra, el CENMA, i, en concret, amb la de la seva investigadora Clara Pladevall, una experta en botànica al Principat.

Una altra novetat serà l'ampliació del tema corresponent a la comercialització gràcies a l'experiència de Casa Fonta, una de les explotacions pioneres en comercialitzar la mel al país.

Les places que ofereix la formació, que s'amplia a unes 14 hores de durada, es troben limitades a un màxim de 20 persones i la inscripció s’ha de realitzar abans del 15 d'abril.

Totes les persones interessades poden contactar amb el despatx de l'APRA de dilluns a divendres  mitjançant el telèfon 829448 o bé a través del correu electrònic.

Podeu consultar el programa del curs amb el detall dels temes que es desenvoluparan, les dates, l’horari de realització i els formadors que els impartiran clicant aquí.

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP