Trumfes 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 02 PABLO TAPIA Vaques 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Tabac 04 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Tabac 02 Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 01 Trumfes 01 MARISA LUNA Vaques 01
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
NOVA EDICIÓ DEL CURS BÀSIC D'APICULTURA

L'Associació de Pagesos i Ramaders ofereix de nou la possibilitat de realitzar una formació en relació a un ramat molt especial, les abelles, i a les tècniques per conduir-lo i aprofitar els seus valuosos productes. Una formació dirigida als amants de la natura i als apicultors, actuals i futurs.



El Curs bàsic d'apicultura ofereix els coneixements i les pautes d’actuació elementals per conduir les colònies d'abelles de forma respectuosa amb la seva biologia i organització social. L'obtenció dels productes apícoles mitjançant la promoció de tècniques de maneig responsable i compromès és la via per mantenir i incrementar la producció de les arnes, alhora que la presència d'uns insectes fonamentals per a la biodiversitat vegetal i la vida en general.

D'aquest maneig responsable es poden obtenir diversos productes que, analitzant-los en profunditat, aprendrem a valorar en la seva justa mesura, tant pels processos complexos que són necessaris per a la seva formació, com per les seves excepcionals qualitats relacionades amb la nutrició i la salut.

En aquest curs, però, no es descuidaran tampoc les qüestions purament administratives, perquè al moment d'instal•lar un apiari es tinguin molt clars quins són els passos a seguir i les exigències legislatives a complir.

Totes les persones interessades en el seguiment d'aquesta formació, poden posar-se en contacte amb el despatx de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra a través del telèfon 829448. Les dates i el lloc de realització es determinaran després de conèixer el nivell d'assistència.



 

contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP