Vaques 03 JORDI ALCOBE Apicultura 03 JULIO RIVAS Apicultura 02 PABLO TAPIA Apicultura 01 PABLO TAPIA Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 01 Tabac 02 Tabac 04 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 03 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 01 Cabrits 01 MARISA LUNA Vaques 02
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
1a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA
25-11-2013

L’Associació de Pagesos i Ramaders organitza, amb la col•laboració de Banca Privada d’Andorra, una jornada destinada als apicultors, als assistents als diversos cursos d’apicultura que ha promogut i a tots els aficionats coincidint amb el patró dels col•lectiu, Sant Ambròs. L’objecte d’aquesta trobada és compartir les experiències del sector i recollir les seves inquietuds per valorar futures accions destinades a fomentar-lo, orientar-lo, recolzar-lo o prendre qualsevol altre iniciativa que es consideri d’interès.

[+Llegir més]
1a TROBADA DE MICROPRODUCTORS DE VI
22-11-2013

El dissabte 30 de novembre, Sant Julià de Lòria acollirà la 1a Trobada de microproductors de vi. Serà una oportunitat magnífica per poder conèixer i degustar el vi de 44 cellers d’Andorra, Espanya i França que treballen en microproducció. La Trobada constarà d’una zona d’exposició dels cellers i tast de vi a porta oberta, així com de ponències i de xerrades professionals mitjançant les quals es presentaran i es debatran les noves tecnologies i els últims avenços en biodinàmica aplicada a la producció del vi.

[+Llegir més]
SEGELL D’IDENTIFICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA PER A LA CARN DE VEDELLA ANDORRANA
16-10-2013

La producció tradicional de carn de boví a Andorra, portada a terme per la majoria de les explotacions ramaderes del país a través de la societat Ramaders d’Andorra SA, ha estat registrada amb el segell de l’Identificació Geogràfica Protegida (IGP). Aquest segell suposa un important reconeixement per a la carn provinent dels vedells que neixen, es crien i es sacrifiquen al país sota les normes específiques del segell de control i garantia Carn de Qualitat Controlada d’Andorra.

[+Llegir més]
OBERT EL PERÍODE PER DECLARARAR LA PLANTACIÓ 2013
03-06-2013
Els colliters de tabac poden declarar les seves plantacions fins el divendres 21 de juny al despatx de l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra.
[+Llegir més]
JORNADA DIRIGIDA ALS PETITS PRODUCTORS DE MEL
03-06-2013
L’associació Apicultors Ecològics Associats (AEA) organitzarà el proper 15 de juny una jornada a Os de Balaguer (Lleida) sobre els requisits per envasar la mel, els aspectes lligats a la traçabilitat dels productes envasats i la fiscalitat que afecta als petits productors.
[+Llegir més]
JORNADA SOBRE L'IMPOST GENERAL INDIRECTE
28-03-2013
El dimarts 5 de març l’Associació de Pagesos i Ramaders va organitzar una jornada orientada a proporcionar informació sobre les exigències plantejades pel nou impost general indirecte (IGI). La trobada, que va aplegar uns 125 associats al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, va dirigir-se fonamentalment als colliters de tabac i va ser guiada per experts de l’empresa de consultoria i auditoria Gaudit.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP