Apicultura 01 PABLO TAPIA Trumfes 02 MARISA LUNA Apicultura 03 JULIO RIVAS Vaques 02 Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 03 JOSEP CASAL Tabac 01 Vaques 01 Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 02 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 04 MARISA LUNA Tabac 02 Turisme rural 01 DANIEL TORRES
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
NOVES JORNADES TÈCNIQUES D'AEA
26-03-2014

L'Associació d'Apicultors Ecològics Associats té previstes dues noves jornades tècniques: una primera el 29 de març a El Brull i una segona el 12 d'abril a Tremp. La viabilitat de l'apicultura ecològica per un costat i la cria de reines, la multiplicació d'eixams i la campanya sanitària 2014 per un altre són els temes que es tractaran amb l'ajut de professionals dels diferents àmbits.

[+Llegir més]
CURS D'AGRICULTURA ECOLÒGICA
13-01-2014
Els agricultors i ramaders interessats en portar a terme una gestió sostenible de les seves explotacions i en harmonia amb el medi ambient podran assistir al curs d’agricultura ecològica que organitza l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra amb el recolzament de Banca Privada d’Andorra. La Fundació Emys serà l’encarregada de transmetre als productors les nocions bàsiques de gestió agrícola ecològica relatives tant a les tècniques de producció com als aspectes de certificació i comercialització de productes ecològics.
[+Llegir més]
1a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA
25-11-2013

L’Associació de Pagesos i Ramaders organitza, amb la col•laboració de Banca Privada d’Andorra, una jornada destinada als apicultors, als assistents als diversos cursos d’apicultura que ha promogut i a tots els aficionats coincidint amb el patró dels col•lectiu, Sant Ambròs. L’objecte d’aquesta trobada és compartir les experiències del sector i recollir les seves inquietuds per valorar futures accions destinades a fomentar-lo, orientar-lo, recolzar-lo o prendre qualsevol altre iniciativa que es consideri d’interès.

[+Llegir més]
1a TROBADA DE MICROPRODUCTORS DE VI
22-11-2013

El dissabte 30 de novembre, Sant Julià de Lòria acollirà la 1a Trobada de microproductors de vi. Serà una oportunitat magnífica per poder conèixer i degustar el vi de 44 cellers d’Andorra, Espanya i França que treballen en microproducció. La Trobada constarà d’una zona d’exposició dels cellers i tast de vi a porta oberta, així com de ponències i de xerrades professionals mitjançant les quals es presentaran i es debatran les noves tecnologies i els últims avenços en biodinàmica aplicada a la producció del vi.

[+Llegir més]
SEGELL D’IDENTIFICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA PER A LA CARN DE VEDELLA ANDORRANA
16-10-2013

La producció tradicional de carn de boví a Andorra, portada a terme per la majoria de les explotacions ramaderes del país a través de la societat Ramaders d’Andorra SA, ha estat registrada amb el segell de l’Identificació Geogràfica Protegida (IGP). Aquest segell suposa un important reconeixement per a la carn provinent dels vedells que neixen, es crien i es sacrifiquen al país sota les normes específiques del segell de control i garantia Carn de Qualitat Controlada d’Andorra.

[+Llegir més]
OBERT EL PERÍODE PER DECLARARAR LA PLANTACIÓ 2013
03-06-2013
Els colliters de tabac poden declarar les seves plantacions fins el divendres 21 de juny al despatx de l’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra.
[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP