Apicultura 01 PABLO TAPIA Vaques 03 JORDI ALCOBE PAM 02 MARISA LUNA Turisme rural 01 DANIEL TORRES Cabrits 01 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 02 Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 01 Trumfes 02 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 02 Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA Vaques 01 Trumfes 03 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
L'AGRICULTURA I L'ACORD D'ASSOCIACIÓ
08-11-2016

L'APRA, col•lectiu que agrupa la pràctica totalitat dels pagesos i dels ramaders del país, fa pública la seva postura en relació a un possible acord d'associació amb la Unió Europea i les conseqüències que podria tenir pel sector.

[+Llegir més]
GUANYADORS DEL 3r CONCURS DE PRATS FLORITS
27-06-2016
El Prat del Rector d'Arans esdevé el guanyador de 3r Concurs Nacional de prats florits.

El Concurs de prats florits és un certamen mitjançant el qual es recompensen els prats de dall o els peixeders que presenten el millor equilibri entre la qualitat agronòmica de l'aliment produït i la qualitat ecològica de l'espai que ocupen. Així, les bones pràctiques agràries, a més de garantir el millor aliment pel bestiar, repercuteixen favorablement sobre el paisatge i la diversitat de la flora i la fauna.
[+Llegir més]
CROIX DE CHEVALIER DANS L'ORDRE DU MÉRIT AGRICOLE PEL PRESIDENT DE L'APRA
27-06-2016
El 23 de juny, el president de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra va rebre la croix de Chevalier dans l'ordre du Mérite agricole de la ma de l'ambaixadora francesa. Aquesta distinció és un reconeixement al treball que l'entitat realitza des dels seus inicis en benefici del sector agrícola i ramader andorrà.
[+Llegir més]
CONCURS DE PRATS FLORITS 2016
27-05-2016
El dimecres 8 de juny tindrà lloc el III Concurs Nacional de Prats Florits. Us animem a participar-hi per mostrar el potencial naturalístic dels nostres prats de dall i peixeders i contribuir a donar a conèixer les especificitats del nostre territori.
[+Llegir més]
DATES DEL CURS BÀSIC D'APICULTURA
18-03-2016

La 8a edició del Curs bàsic d'apicultura, que es realitzarà durant els mesos d'abril i maig, oferirà un temari més complet i comptarà amb la col•laboració del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra.

[+Llegir més]
NOVA EDICIÓ DEL CURS BÀSIC D'APICULTURA
01-02-2016

L'Associació de Pagesos i Ramaders ofereix de nou la possibilitat de realitzar una formació en relació a un ramat molt especial, les abelles, i a les tècniques per conduir-lo i aprofitar els seus valuosos productes. Una formació dirigida als amants de la natura i als apicultors, actuals i futurs.

[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP