Trumfes 02 MARISA LUNA Vaques 03 JORDI ALCOBE Tabac 01 Turisme rural 01 DANIEL TORRES Trumfes 01 MARISA LUNA Tabac 03 JOSEP CASAL Vaques 01 Apicultura 01 PABLO TAPIA Apicultura 03 JULIO RIVAS Tabac 02 PAM 02 MARISA LUNA Apicultura 02 PABLO TAPIA Tabac 04 MARISA LUNA Trumfes 03 MARISA LUNA Vaques 02 Cabrits 01 MARISA LUNA PAM 01 MARISA LUNA
ASSOCIACIÓ DE PAGESOS I RAMADERS D'ANDORRA
Notícies
EL CURS D'APICULTURA CELEBRA EL DESÈ ANIVERSARI
13-02-2018

El Curs d'apicultura ha arribat a la seva desena edició! Una fita que ha estat possible gràcies a l'interès dels nombrosos participants en el món de les abelles i els seus valuosos productes. El descobriment d'aquesta afició ha portat alguns d'ells a establir-se com a nous apicultors, un fet del que es beneficia, en primer terme, la biodiversitat del país.

[+Llegir més]
5ª TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA
08-11-2017
Els apicultors i els aficionats al món de les abelles, així com totes les persones interessades en la natura i els aliments i remeis naturals, estan convidats a la 5a Trobada d'apicultors al Principat d'Andorra. Durant la jornada també tindrà lloc un Concurs de mels d'Andorra, del qual se celebrarà la segona edició. Un esdeveniment per posar en valor les abelles, tots els productes que ens ofereixen i el seu gran paper als ecosistemes naturals.
[+Llegir més]
FIRA CONCURS D'ANDORRA LA VELLA
23-10-2017
La Fira Concurs d'Andorra la Vella és un esdeveniment que pretén acostar, any rere any, la ramaderia als ciutadans, a banda de posar en valor els millors exemplars de bestiar amb la finalitat de promoure les bones pràctiques ramaderes.
[+Llegir més]
51 EDICIÓ DE VINITALY AMB LA PRESENCIA DELS VINS D’ANDORRA
12-04-2017

La Fira Vinitaly, considerada la segona més gran del món amb més de 4.000 expositors i 130.000 visitants provinents de 140 països, ha obert les seves portes del 9 al 12 d'abril a Verona (Itàlia). Trobant-se orientada únicament a visitants professionals, és un dels millors aparadors internacionals per al món del vi, on a banda dels diferents espais d’exposició, també s’organitzen tallers i degustacions.

[+Llegir més]
9è CURS D'APICULTURA
21-03-2017

El tradicional Curs bàsic d'apicultura ha augmentat el seu temari i ha esdevingut una formació encara més completa gràcies a la col•laboració del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya d'Andorra. La novena edició recull aquests canvis i amplia l'important tema de la comercialització.

[+Llegir més]
4a TROBADA D'APICULTORS AL PRINCIPAT D'ANDORRA
14-11-2016

Les Trobades d’apicultors al Principat d’Andorra tenen com a finalitat compartir experiències, coneixements i inquietuds entre professionals, aficionats, tècnics i científics del món de les abelles des d’un vessant actual i pràctic. La quarta jornada d'aquest esdeveniment tindrà un caire molt més festiu: juntament amb un tast de mels monoflorals, tindrà lloc el 1r Concurs de mels d'Andorra.

[+Llegir més]
contacte Contacteu-nos C/ Dr. Vilanova, 9 Ed. Thaïs 4 D- Tel: ( 376) 829 448
MyP